Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Most >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Provozní vedoucí

více o nabídce >>

Kdo jsme?
"Vítejte v Health Galaxy s.r.o.! Jsme dynamická a rychle rostoucí společnost, která si klade za cíl nastavit nové standardy ve stavebních, montážních, výškových a úklidových pracích. S pevnou vizí a odhodláním přinést inovace do těchto odvětví, jsme se rozhodli posunout hranice a přinést vyšší úroveň kvality a efektivity. Pokud toužíte po příležitosti připojit se k úspěšnému podnikání s jasnou vizi a ambicemi, jste na správném místě. Přidejte se k nám v Health Galaxy s.r.o. a společně budujme budoucnost stavebních, montážních, výškových a úklidových prací!"

O nabízené pozici:
"Jsme na cestě k nalezení zkušeného a zodpovědného jedince, který by se stal klíčovou postavou v roli Provozního vedoucího v oblasti Stavebně montážních, výškových a úklidových prací. Tato pozice nese širokou škálu odpovědností, včetně přípravy projektů, řízení a dohledu nad probíhajícími zakázkami, implementace nových procesů a řízení jednotlivých zaměstnanců zapojených do projektů. Hledáme jedince, který dokáže efektivně zefektivnit reporting a posunout naše pracovní postupy na vyšší úroveň. Pokud máte zkušenosti v těchto oblastech a hledáte výzvu, připojte se k nám v Health Galaxy s.r.o. a společně budujme budoucnost naší společnosti!" Pokud s tím nemáš zkušenosti, nevadí. Vše tě rádi doučíme.

Zaslání informací o sobě a proč s námi chceš právě ty spolupracovat: Nejdříve nám dej o sobě vědět. Napiš nám, proč se k nám chceš přidat a co můžeš nabídnout, buď kreativní a hlavně svůj/svoje.

Telefonní rozhovor: Po přijetí informací, proč se k nám chceš přidat, se ti ozveme. Budeme chtít vědět pár základních údajů, představíme ti více o pozici a poskytneme ti prostor pro otázky.

Osobní setkání u nás v Mostě: Potkáme se u dobré kávy u nás v Mostě v ulici tř. Budovatelů (SHD Most). Na osobním setkání v našich kancelářích tě přivítáme dobrou kávou a výhledem na Most. Když si všechno sedne, čeká tě další část, tzv. „den na zkoušku“.

Den na zkoušku: Zkušební den znamená 2-4 hodiny tvého času, které strávíš s námi v kanceláři při vypracování modelových úkolů. Je pro nás důležité, aby sis s námi sedl jak po pracovní stránce, tak i po té lidské. Také si vyzkoušíš atmosféru v kanceláři a zjistíš, jestli je ti tu s námi dobře. Poznáš přímého nadřízeného, se kterým tě bude čekat vyhodnocení celého zkušebního dne.

• Schopnost efektivně rozdělovat úkoly a řídit tým
• Pečlivost a schopnost práce s detaily
• Organizační schopnosti a schopnost prioritizace úkolů
• Základní znalost práce s počítačem, včetně práce s Excel, Outlook
• Řidičské oprávnění skupiny B

• Možnost kariérního růstu
• Osobní rozvoj prostřednictvím školení
• Příjemný tým lidí, kteří tě podpoří ve tvém profesním růstu
• Konkurenční platové ohodnocení
• Možnost spolupráce s profesionály v oboru
• Notebook, který můžeš používat i pro osobní účely
• Firemní tarif


Mzda:45 000 - 60 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Most
ID inzerátu: 4597752     Vloženo: 14.05.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí