Informace o pracovním místě
• Organizace a řízení provozu velkokapacitního stravovacího úseku • Kontrola kvality stravy • Kontrola dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitřních směrnic organizace • Poskytování informací o poskytovaných službách a jejich cenám zákazníkům • Řešení reklamací a stížností • Řízení kvality poskytovaných služeb • Jednání s inspekčními orgány • Zodpovídá za dodržování časového harmonogramu výdeje stravy
• Vyučen v oboru nebo praxe min. 3 roky na podobné pozici, výhodou práce v kuchyni zdravotnického zařízení • Znalost dietního systému stravování výhodou • Znalost normování a kuchyňské administrativy • Zdravotní způsobilost, občanská a morální bezúhonnost • Znalost práce na PC • Zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, odolnost vůči stresu a flefibilita
5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu, rekreaci, dětský tábor, příspěvek na zaměstnaneckou stravu, penzijní a životní pojištění
#=REKLAMA_FB_DETAIL_DOLE?>Mzda: | 40 000 - 50 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Středoškolské |
Lokalita: | Mariánské Lázně |