Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Litoměřice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista vratkové centra

více o nabídce >>

Zajímavá, zodpovědná a aktivní práce v logistice - správa a zpracování zboží vráceného od zákazníka, vizuální kontrola zboží a rozhodnutí o přijetí na vratky, dohledávání informací o produktu a zaevidování jej do systému, zjišťování důvodů vrácení a jeho evidence, kontrola termínů podle pravidel pro přijetí vratky, správa informací pro zákazníka, podpora při rozvoji služeb oddělení vratek.

Zkušenost s podobnou prací ve skladu, středně pokročilý anglické nebo německý jazyk, pečlivost, samostatnost, aktivní přístup k práci, zodpovědnost, schopnost práce v týmu a dobré komunikační schopnosti.

Měsíční bonus 4 000,-Kč ve smlouvě. Poctivé zaškolení do naší práce a možnost oprávnění na různé vozíky. Každý rok navýšení mzdy. Umíme ocenit pracovitost a nové nápady formou mimořádných odměn. Práce v menším týmu. Možnost kariérního růstu. 5 týdnu dovolené. Stravenky v hodnotě 110,-Kč. Pracovní smlouvu na dobu neurčitou. Příspěvek 3% na penzijní připojištění. Pro sportovní nadšence kartičku Multisport. Odměny za životní události(narození dítěte, svatba a odpracované roky).


Mzda:160 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Lovosice
ID inzerátu: 4067702     Vloženo: 23.11.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí