Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista prodeje, nástupní mzda až 30 000 Kč/měsíc

více o nabídce >>

Pro obchodní společnost, která je přímým dovozcem materiálů v sortimentu obkladů a dlažeb, hledáme na pobočku v Kuřimi odborného prodejce. Pojďte pomoct nám i našim zákazníkům a vybudujme společně kvalitní servis, který se zasadí o růst naší společnosti. Co bude náplní práce našeho nového přírustků? • radit, prodávat a pečovat :-) • nastolení příjemné atmosféry v prodejně • zodpovědnost za obchodní výsledky prodejny a její vzhled • každodenní komunikace s manažérem prodejny V případě zájmu zašlete Vaše profesní CV a my se Vám nejpozději do týdne ozveme.

Abyste rádi komunikovali a pracovali s lidmi. Abyste měli praxi s prodejem alespoň 2 r. – znalost obkladových materiálů vítaná, není podmínkou. Abyste byli samostatní a nepotřebovali neustálou přítomnost nadřízeného, na naší prodejně jste sami svým šéfem. Pracovní doba je PO – PÁ 8:00 – 17:00 2x SO 8:00 – 13:00, max. však 40h týdně.

Nástupní mzda 25 000 Kč/měsíc. Po zkušební době prémie z obratu. Zákonnou dovolenou. Prospekty a zaškolení. Moderní pracovní prostředí. Klid na práci, kde na každého zákazníka máte dostatek času. :-) Místo výkonu práce: KUŘIM


Mzda:25 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Kuřim
ID inzerátu: 3040021     Vloženo: 18.10.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí