Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Bruntál >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodejní specialista zákaznického servisu VODAFONE

více o nabídce >>

Jsme největší externí callcentrum v České republice. Do našeho týmu hledáme kolegy všech věkových kategorií, ať je Vám 20 nebo třikrát tolik, jste vítáni! Baví tě pracovat s lidmi? Chceš mít silnou firmu za zády? Chceš se podílet na jednom z největších sociálních projektů v oblasti zákaznické péče v ČR, který je realizujeme? Máš rád/a výzvy a baví tě hledat řešení? Staň se součástí našeho týmu Comdata PRO. V Comdata PRO zaměstnáváme více než 70% kolegů se zdravotním postižením. Uvědomujeme si, že osoby se zdravotním postižením nemají rovné příležitosti na trhu práce a snažíme se jim udělat život jednodušší. Nabízíme důstojnou a stabilní práci pro lidi se zdravotním postižením. Pro naše krnovské zákaznické centrum hledáme nového kolegu/ kolegyni a fajn parťáka do týmu. Práce je vhodná pro OZP! Zákaznická linka VODAFONE - Zákazníci volají Vám Patříš do skupiny lidí, kteří si myslí, že je životopis přežitek? Že přesně nevystihne Tvoji osobnost, dovednosti a zkušenosti? Sázíš raději na osobní setkání? My také! Není pro nás důležité to, v jakém roce si ukončili školu nebo kdo byl Tvůj poslední zaměstnavatel. Ušetři si čas, pošli nám pouze Tvůj kontakt a zbytek nech na nás!

Hledáme kolegu, který: * je komunikativní, rád mluví s lidmi a umí druhé nadchnout pro věc * nebojí se jít si za svým * ví, co je zodpovědnost a je časově flexibilní * umí pracovat na PC * není negativista, máme rádi usměvavé kolegy :-)

* Pozici operátora příchozí zákaznické linky, kdy zákazníci řeší své požadavky týkající se nastavení jejich služeb. Tvým úkolem bude také navýšení hodnoty zákazníka. * Pokud máš zkušenosti ze zákaznické linky, nabízíme Ti ze startu mzdu nejméně 23.500,- (s nováčkovským bonusem při odpracování všech směn). * Navíc dostaneš variabilní složku mzdy, kterou máme BEZ OMEZENÍ, výdělek tak je v Tvých rukou! * Aby pro Tebe byl začátek jednodušší, máme SPECIÁLNÍ BONUS BĚHEM PRVNÍCH MĚSÍCŮ SPOLUPRÁCE - 12 000 Kč. * Odměnu za doporučení nového kolegy ve výši 10 000 Kč. * Stravenky v hodnotě 80 Kč ihned od nástupu, které můžeš využít v naší kantýně. * Práci na hlavní pracovní poměr. * Směnný provoz Po - Ne, 7:00 – 21:00 hod. * Po zaškolení a dosažení určité úrovně můžeš pracovat z domu. * Reálnou možnost osobnostního i kariérního růstu (vstupní školení a navazující tréninky) - možnost budování kariéry pro VODAFONE. * Širokou škálu zajímavých zaměstnaneckých benefitů (stravenky, relaxační zóna, slevy u partnerských společností, zaměstnanecké výhodné tarify, týmové a firemní akce atd.). * Týden dovolené navíc. * Neomezený tarif s voláním, SMS a neomezenými daty včetně volání do zahraničí. * Internet a digitální televize za zvýhodněnou cenu. * Každý měsíc 100 bodů do VODAFONE Galerie, která slouží jako elektronická knihovna aplikací, knih a časopisů. * Možnost odkupu telefonů a zařízení za zvýhodněnou cenu, speciální nabídky slev pro rodinné příslušníky a známé. * Nástup: 14. 4. 2020


Mzda:23 000 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:10 - 15
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OZP
vzdělání:Základní

Lokalita:Krnov
ID inzerátu: 3568620     Vloženo: 02.04.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí