Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Mělník >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Produkční, Přípravář zakázek - Corel, zajímavá a tvůrčí práce

více o nabídce >>

Přímý výrobce reklam a velkoplošného tisku s provozovnou ve Veltrusech, hledá do svého týmu grafika - přípraváře dat pro výrobu. Náplň práce: - vedení zakázek od založení po expedici - předtisková příprava pro digitální tisk - tvorba náhledů a velmi snadných vizualizací - komunikace se zákazníky (telefonicky, e-mailem) - jednoduché kalkulace a rozpočty zakázek - kontrola dat, případně jejich oprava

Zkušenost a praxi se zaměřením na polygrafii min. 1 rok - podmínkou. Zájem o polygrafii, příjemné vystupování, dobré komunikační a organizační schopnosti, flexibilitu. Zkušenost v oblasti DTP (ořezové cesty, spady, kóty v náhledech, překreslování bitmapy do křivek, převody barev...) Adobe - alespoň částečná znalost Zkušenost s přípravou dat pro tiskový a řezací plotr. Český jazyk - rodilý mluvčí ! Corel Draw - rutinní znalost Pozice je vhodná také pro OZP.

Tvůrčí a zajímavou práci. Práci v týmu aktivních a schopných lidí. Finanční ohodnocení odpovídající pracovnímu nasazení. Možnost ubytování.


Mzda:30 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OZP, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Kralupy nad Vltavou
ID inzerátu: 4398652     Vloženo: 17.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí