Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Plzeň - sever >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

PEDAGOG VOLNÉHO ČASU - ZZC Balková

více o nabídce >>

SUZ MV je organizační složka státu zřízena ministrem vnitra. Je provozovatelem přijímacích, pobytových, integračních azylových středisek, zařízení pro zajištění cizinců (ZZC) a Center na podporu integrace cizinců. Poskytujeme zejména ubytovací, stravovací, psychologické, sociální, vzdělávací a poradenské služby a zajišťujeme také volnočasové aktivity.

Jaké znalosti a dovednosti by Vám neměly chybět? 1, vysokoškolské vzdělání pedagogického zaměření! 2, schopnost zaujmout klienty různých národností, zvyků a náboženského vyznání v oblasti volnočasových aktivit (sport, výtvarná činnost aj.) 3, základy komunikace v anglickém a ruském jazyce 4, uživatelská znalost práce s PC 5, trestní bezúhonnost a čestnost 6, psychická odolnost 7, schopnost a chuť pracovat v multikulturním prostředí 8, komunikační schopnosti, přátelský přístup, příjemné vystupování a empatie Co bude Vaší velkou výhodou? 1, znalost dalších jazyků 2, zkušenost s vedením kurzů zájmových činností

zajímavou, odpovědnou a smysluplnou práci stabilitu stále se rozvíjející organizace Ministerstva vnitra zařazení v platové třídě 10 dle NV 341/2017 Sb. + osobní příplatek zvláštní příplatek za neuropsychickou zátěž finanční odměny při dosažení životního a pracovního jubilea rozsáhlý systém vzdělávání, supervize a metodická setkání jazykové kurzy, fond kulturních a sociálních potřeb, příspěvek na stravování 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna a pod. Multi-sport kartu Nerovnoměrně rozloženou pracovní dobu, dle rozpisu služeb PO -NE 7:00 - 19:00, 40 hod./týden. PRACOVNÍ POMĚR - na dobu určitou s možností prodloužení TERMÍN NÁSTUPU - dle dohody Pokud vnímáte naši pracovní nabídku jako příležitost a novou motivaci, neváhejte nám poslat Váš profesní životopis spolu s motivačním dopisem. Vybraní uchazeči/ky budou vyzváni k personálnímu pohovoru v ZZC Balková.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Kralovice
ID inzerátu: 3827602     Vloženo: 22.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí