Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Nový Jičín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor výroby v Kopřivnici s nástupním bonusem 40 000 Kč!

více o nabídce >>

Sháníte stabilní práci za lepší peníze? Máme ji pro vás ve významné stabilní společnosti Brose v Kopřivnici! Nově se můžete svézt zdarma ze směru OSTRAVA a FRÝDEK-MÍSTEK! Vyděláte si u nás až 28 000 Kč! Nastupte co nejdřív a získejte NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 40 000 KČ! Naobědváte se za pouhých 25 Kč a získáte spoustu dalších benefitů. Tak neváhejte a dejte nám o sobě vědět!   Co Vás čeká? Práce v moderním, čistém a příjemném prostředí výrobní společnosti Brose vyrábějící komponenty pro takové automobilky jako je Audi, Volvo, BMW nebo Mercedes.   Nemáte zkušenost s prací ve výrobě? Nevadí! My vás vše rádi naučíme. V případě, že zkušenosti již máte, poté vám nabídneme nástup přímo do kmene firmy.

- zodpovědnost a spolehlivost - ochotu pracovat na směny  - přechozí zkušenosti z výroby nejsou podmínkou, vše vás rádi naučíme - věk minimálně 18 let

- mzda až 28 000 Kč hrubého měsíčně (včetně příplatků a odměn) s možností navýšení po zapracování  NÁBOROVÝ BONUS 40 000 Kč! 25 dnů dovolené možnost pobírat pravidelné týdenní zálohy dvakrát ročně odměna před dovolenou a před Vánoci (13. plat) svozová doprava zdarma (ze směru Ostrava, Frýdek Místek,  Nový Jičín, Rožnov p. R., Frenštát p. R.,  Příbor) příspěvek na vlastní dopravu 1 125 Kč výborný oběd za 25 Kč (polévka, hl. jídlo, salát) nástup ihned Jak se přihlásit?  Pokud vás naše nabídka zaujala odpovězte na inzerát a my vás budeme kontaktovat!


Mzda:28 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Kopřivnice
ID inzerátu: 4404760     Vloženo: 25.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí