Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

KURÝRKA/KURÝR NA DOBU NEURČITOU AŽ 33500 KČ/MĚSÍC (V HRUBÉM)

více o nabídce >>

DHL Express je jedničkou na trhu v přepravě mezinárodních zásilek po celém světě. A co dělá naší společnost nejen v Česku tak výjimečnou? Lidé! Nás totiž práce baví. Dává nám smysl. Jsme hrdí na to, že spojujeme lidi a měníme jejich životy. Společně navíc firmu každý rok posouváme dál a dál v reakci na podněty našich zaměstnanců a tvoříme nejlepší místo pro práci na světě (World's Best Workplaces v roce 2021). Poznej svět DHL Express ještě dnes. STAŇ SE TVÁŘÍ DHL! Právě teď hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici KURÝR / KURÝRKA do Klecan u Prahy s dobrou dostupností z Prahy, Kralup, Neratovic i Roudnice. JSI TU SPRÁVNĚ, POKUD: * baví tě se setkávat a komunikovat s lidmi, * v autě se cítíš jako doma, * máš chuť nás reprezentovat, protože naše ŽLUTÁ dodávka je nepřehlédnutelná.

NÁŠ KURÝR/KURÝRKA POTŘEBUJE: * Praxi za volantem a řidičský průkaz skupiny B. * Výbornou znalost českého jazyka. * Základní znalost anglického jazyka. * Čistý trestní rejstřík. * Chuť se stát členem našeho žlutého týmu.

NAŠI KURÝŘI JSOU JEDINEČNÍ A MY SI TOHO VÁŽÍME. Proto je vždy podporujeme tím, že: * Získají pracovní smlouvu na dobu neurčitou. * Mzda až 33 500 Kč/měsíc v hrubém. * Zajistíme vstupní zaškolení a den se zkušeným kurýrem. * Dodávku dostávají v perfektním technickém stavu, která je zároveň upravená pro jejich práci. * Mají možnost se v rámci firmy posunout dál a výš a neustále se vzdělávat s velkým množstvím interních školeních. * Poskytujeme jim širokou škálu dalších zaměstnaneckých benefitů: + 5 týdnů dovolené, 3 sick days. + Peněžitý příspěvek na stravování - za každou odpracovanou směnu 75,- Kč (měsíčně až 1 575,-Kč). + Příspěvek na penzijní připojištění/životní pojištění. + Multisport kartu dotovanou zaměstnavatelem. + Odměny za pracovní výročí. + Cafeterii. + Slevy na produkty firemních partnerů. * Nabízíme možnost parkování v nedalekých Líbeznicích, ze kterého jezdí svoz přímo do skladu. Svoz také zajišťujeme od metra Kobylisy. Máš také takové vlastnosti a zkušenosti? Je to pro tebe lákavá nabídka? Pak neváhej a zašli nám strukturovaný životopis. Nastoupit můžeš ihned nebo po vzájemné dohodě.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:7
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Klecany
ID inzerátu: 4097243     Vloženo: 05.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí