Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Personalista/ka do Kladna

více o nabídce >>

Zajímá tě personalistika? Jsi nadšený fanda? Nebo se chceš také zapojit do tak žádaného oboru? Pokud jsi se už setkal/a s prací personalistiky, bude to pro tebe velké plus. Uvítáme také předchozí zkušenosti s administrativní prací. Co bude náplní Tvé práce? Budeš se starat o naše stávající zaměstnance, které svěřujeme do pracovního procesu dalším firmám. Každodenní komunikace s našimi zaměstnanci je velice důležitá. Budeš uchem, které naslouchá jejich požadavkům a překážkám a zároveň budeš mluvčím, který jim sdělí podrobnosti o dané pozici, nebo požadavky ze strany firmy. Aktivně budeš spravovat nové uchazeče, od samotné reakce až po dosazení na danou pozici a s tím spojenou i administrativní práci. Není to nic složitého. Bude ti k nápomoci tým ostatních personalistů, kteří tě zasvětí do této práce. V případě potřeby ti poskytnou podporu také ostatní oddělení ve firmě.

Podmínkou je znalost práce na PC, ve firemním softwaru tě zaškolíme, dále pak logické uvažování, organizovanost v pracovním procesu, samostatnost a zájem pracovat v personalistice. Pokud máš střední školu s maturitou, je to jen třešinka na dortu.

V případě tvé velké šikovnosti tě čeká kariérní postup. Odpovídající mzdové ohodnocení s měsíčními bonusy k tomu. Přispějeme ti na stravování a k tomu, příspěvek na fyzické a duševní zdraví v hodnotě 1500Kč. Po 3 letech působení ve firmě, ti zvedneme fixní mzdu. Každoročně pro tebe a všechny kolegy uspořádáme novoroční večírek a letní teambuilding. To zní jako super job, co myslíš :) pokud tě to zaujalo, pošli nám svoje CV a my se ti v co nejkratší době ozveme. Pokud CV doplníš o motivační dopis, budeme rádi. Dozvíme se toho o tobě mnohem víc.


Mzda:25 000 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Kladno
ID inzerátu: 4406335     Vloženo: 27.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí