Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

STROJNÍK SPECIALISTA od 35 000,-Kč (220,-Kč/hod)

více o nabídce >>

HGS a.s. společnost se sídlem v Kladně, podnikající v oboru úklidových služeb a provozní správy budov hledá vhodné kandidáty na pozici STROJNÍK SPECIALISTA. ROZŠIŘTE NAŠE ŘADY!! TVOU NÁPLNÍ PRÁCE budou různorodé strojní úklidové práce, práce na plošinách a ve výškách, řízení motorových vozidel. Hledáme parťáka do týmu, který nám pod vedením provozního manažera zastřeší tuto pozici. Pokud se nebojíš manuální a variabilní práce, řízení vozidel, jsi samostatný, časově flexibilní a nebojíš se různých druhů techniky, pak hledáme právě TEBE! CO TI MŮŽEME NABÍDNOUT: nástupní mzdu od 35 000,-Kč (220,-Kč/hod) pracovní smlouvu na PP nebo DPP 20 dní dovolené 5 dní zdravotního volna flexibilní pracovní dobu práci na mnoha zakázkách nejen ve Středočeském kraji férové jednání a přístup možnost záloh mzdu vždy včas na účet prostředí moderních provozů zázemí silné a stabilní společnosti CO BUDEŠ POTŘEBOVAT: především dochvilnost a pracovitost, časovou flexibilitu, praxe na technice není nutná, rádi tě zaškolíme. ŘP B je však podmínkou (aktivní řidič) POKUD JSI TUTO NABÍDKU DOČETL AŽ SEM A ZAUJALA TĚ, NEVÁHEJ A KONTAKTUJ NÁS, URČITĚ SI RÁDI POPOVÍDÁME OSOBNĚ :)

především dochvilnost a pracovitost, časovou flexibilitu, praxe na technice není nutná, rádi tě zaškolíme. ŘP B je však podmínkou (aktivní řidič)

nástupní mzdu od 35 000,-Kč (220,-Kč/hod) pracovní smlouvu na PP nebo DPP 20 dní dovolené 5 dní zdravotního volna flexibilní pracovní dobu práci na mnoha zakázkách nejen ve Středočeském kraji férové jednání a přístup možnost záloh mzdu vždy včas na účet prostředí moderních provozů zázemí silné a stabilní společnosti


Mzda:35 000 - 36 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OZP, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
vzdělání:Základní

Lokalita:Kladno
ID inzerátu: 4367197     Vloženo: 28.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí