Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

U nás Vás čeká pestřejší než běžná logistika! Logistik/stka

více o nabídce >>

Společnost PentaGen dováží a distribuuje výrobky pro laboratorní diagnostiku a pro centra asistované reprodukce. Svojí prací umožňujeme např. umělé oplodnění těm, kteří to potřebují. Protože společnost stále roste, hledáme v současné době pracovitého a ochotného člověka na pozici: LOGISTIK/STKA Těší Vás komunikace s druhými lidmi a rádi organizujete? Dokážete mít kontrolu nad více aktivitami najednou? Těšíte se na stabilní práci, avšak s širokým záběrem? Máte za sebou výsledky ve Vašich dosavadních aktivitách (práce, brigáda, praxe), které můžeme ověřit? Určitě nehledáme člověka, který čeká klidnou, pohodovou práci s minimální aktivitou! Co Vás čeká: - Shromažďování objednávek od zákazníků (přes mail, telefon) - Komunikace s dodavateli - Zajištění produktů v potřebném čase - Dohled nad dodáním produktu zákazníkovi Výsledkem Vaší práce bude následující: - Spolehlivě doručené zboží a informovaný zákazník v každém okamžiku

Co určitě potřebujete: - Schopnost práce na PC (Microsoft Office, Internet) - ŘP sk.B a ochota občas cestovat - AJ na komunikativní úrovni – slovem i písmem - Prokazatelné výsledky v dosavadních aktivitách (práce, brigáda, praxe)

Co můžete očekávat od nás: • Tato pozice je velmi důležitá – budete mít přímý vliv na udržení kvality produktu a tedy na životy dalších lidí • Pro naše zákazníky se stanete pevným bodem, majákem • Dostanete na starosti celý prostor a budou za Vámi viditelné výsledky • Nejsme žádný korporát a jsme pro sebe vzájemně důležití • Rádi Vás podpoříme v dalším rozvoji – to je pro nás standardem • Za výborné výsledky se výborné odměně jednoduše nevyhnete Pokud Vás tato pozice zaujala, přihlaste se k výběrovému řízení, těšíme se na vás!


Mzda:30 000 - 40 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Kladno
ID inzerátu: 3372732     Vloženo: 11.07.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí