Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme hvězdné vedoucí směn do Bageterie boulevard

více o nabídce >>

TYP PRACOVNÍHO VZTAHU
Hlavní pracovní poměr

PLATOVÉ OHODNOCENÍ
až 37 500

POPIS POZICE
Momentálně hledáme hvězdné manažery, kteří se nebojí projít naším náročným výběrovým řízením a počítají s pětiměsíční adaptací, než se z nich stanou plnohodnotní vedoucí směn. Pokud máš za sebou zkušenosti na manažerské pozici, nebojíš se ale ani práce v provozu a zároveň stojíš o novou kariérní výzvu, jsi nás člověk!

CO TĚ JAKO VEDOUCÍHO SMĚNY ČEKÁ?
Vedoucí směny zodpovídá za restauraci v nepřítomnosti manažera restaurace. Stará se o to, aby vše šlapalo jako na drátkách. Od kvality vydávaných produktů z kuchyně, přes bezchybný zákaznický servis na pokladně, organizaci práce celého týmu až po administrativní práci spojenu s inventurou, objednávkami a plánováním směn. Počítej ale s tím, že je potřeba si vyhrnout rukávy a být stále součástí provozu! Naši manažeři totiž musí být připraveni vypomoct vždy tam, kde je to zrovna potřeba.

JAK VYPADÁ ADAPTACE NA POZICI VEDOUCÍHO SMĚNY? Začneš pěkně od základů na pozici crew. Počítej s tím, že takto strávíš první dva měsíce. Pokračovat budeš jako trenér, kde se o své zkušenosti a znalosti začneš dělit s novými posilami týmu. Po úspěšné certifikaci se posuneš na post vedoucího kuchyně. A až poté, zhruba po pěti měsících, se z tebe stane vedoucí směny! Pozice vedoucího směny nemusí být ta konečná. Svou pílí a snahou se můžeš časem dostat na pozici zástupce vedoucího restaurace či přímo vedoucího restaurace.

KOHO HLEDÁME?
Máme ambici najít šikovné lidi, kteří za sebou již mají zkušenost s vedením týmů restaurací. Budeme si rozumět, pokud jsi houževnatý člověk. To je totiž osobnostní vlastnost, které si u nás v Bageterii velmi ceníme. Díky ní nám totiž lidé rostou pod rukami a pomáhají nám zdolávat všechny výzvy, které se před námi objevují. Jsi náš člověk, pokud víš, že práce v gastronomii není zrovna procházka růžovou zahradou, často ale i fyzická a psychická dřina. Ovšem vykoupená pocitem z dobře odvedené práce, spokojeným zákazníkem a dobrou partou kolegů.

- Práci ve stabilní a zdravé firmě
- Motivační mzdový systém
- Příplatky za víkendy a svátky
- 20 dní dovolené
- Občerstvení na pracovišti
- Slevu na firemní výrobky
- Stravenkový paušál
- Příspěvek na fyzioterapie
- Příspěvek na kosmetické služby
- Příspěvek na mobilní telefon a výhodný tarif i pro rodinu
- Stále se rozšiřující systém dalších benefitů


Mzda:25 500 - 37 500 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4191108     Vloženo: 29.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí