Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SPECIALISTA technické podpory pro CZ a SK - SAMSUNG

více o nabídce >>

Chceš pracovat ve světě nových technologií a k tomu radit zákazníkům co s nimi? Hledáme nového nadšence do party Samsung! Jak to, že tě u nás ještě nemáme? Připrav se na: Odbavování příchozích hovorů -> BEZ PRODEJE! Administrativu - emaily, chaty a WhatsApp Práci v nejmodernějších kontaktním centru, kde se rozhodně nudit nebudeš a novinky máš na dosah (můžeš si je půjčit domů)

Budeme si rozumět, pokud jsi: Nadšenec do technologií - bílá a černá technika Komunikátor - pro zákaznický přístup a základní AJ Kamarád s PC Flexibilní - máme provoz 24/7 (na směnách se domluvíme)

Nástupní fixní mzdu 21 300,- s BONUSY (u nás si můžeš vydělat až 35.000,- Kč) Pravidelné navýšení fixu za Tvou výdrž A něco navíc: Stravenkový paušál 75Kč / den (čistého za každou odpracovanou směnu) 5 týdnů dovolené Po zaškolení možnost HomeOffice Shell karta Příspěvek na mobil + tarif a volba je na tobě REÁLNOU možnost kariéry a mnohem víc peněz Nejlepší zaškolení Friendly přístup a otevřenost Školení angličtiny, denně čerstvé ovoce a teambuildingy jsou jasná páka A ještě si s námi můžeš zacvičit měsíc ZDARMA díky multisportce


Nástup:01.10.2021 -
Mzda:21 300 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:6
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4009184     Vloženo: 15.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí