Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Pro výrobní společnost se sídlem v Holicích hledáme nového kolegu KONSTRUKTÉRA Jedná se o pozici ve stabilním konstrukčním týmu v zakázkové stroj. výrobě. Jsme schopni nabídnout práci i proaktivnímu absolventovi, který bude chtít získat zajímavé know-how. V rámci týmu konstruktérů budete - pracovat na zakázkách dle požadavků zákazníka - podílet se i na vývoji nových komponentů a zařízení - úzce spolupracovat s technologií, výrobou, kvalitou a nákupem Předpokládáme vaše další odborné i jazykové vzdělávání.

- strojař nebo může být i elektrokonstruktér, který umí v Solid Edge - znalost technické a výkresové dokumentace je samozřejmostí - orientace v materiálech a normách - týmový hráč, který uvažuje komplexně - moc uvítáme schopnost dorozumět se dalším jazykem (AJ/NJ)

Naší nabídkou je odpovídající mzdové ohodnocení + bonusy dle jednorázových projektů, 4 týdny dovolené + sick days, pružná pracovní doba, jazykový kurz během pracovní doby, dotované stravování a hlavně podporující pracovní prostředí. Jestliže Vás nabídka zaujala, zašlete nám, prosím, svůj strukturovaný životopis. Obratem Vás budeme kontaktovat zpět. Těšíme se na spolupráci! Tým Livio consulting s.r.o.


Mzda:30 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Holice
ID inzerátu: 3547238     Vloženo: 22.01.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí