Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Příbram >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Svařování na výrobních linkách (svoz nebo ubytování ZDARMA)

více o nabídce >>

Staňte se součástí týmu, který se podílí na výrobě a inovaci nakládačů, bagrů a zemních strojů. Společnost zabývající se výrobou stavební a zemědělské techniky, která sídlí ve středočeském kraji (Dobříš), nabízí zaměstnání na pozici svářeče CO2 (s osvědčením nebo bez).  Přijímáme svářeče k pohyblivým svařovacím linkám výroby dílů kompaktních bagrů a nakladačů v moderním, čistém a bezpečném prostředí.

Pokud je svařování pouze Vaším koníčkem, nebo máte propadlý svářečský průkaz, nevadí, u nás si můžete doplnit vzdělání nebo obnovit osvědčení.

Mzda už ve zkušební době se pohybuje v rozmezí 38.000 – 45.000 Kč/měs. S námi získáte stabilní zaměstnání u prosperující firmy a také: bonus za nástup, nadstandardní příplatky za odpolední a noční směnu, bonusy za dobře odvedenou práci, týden dovolené navíc, firemní svozová doprava ZDARMA (Příbram, Praha, Hořovice, Sedlčany) nebo ubytování ZDARMA v pěkné a čisté ubytovně, dotované závodní stravování nebo stravenky, možnost si přivydělat na přesčasech (dobrovolné), pravidelné navyšování mzdy, příspěvek na penzijní připojištění, vzdělávací kurzy, a další. Nástup možný ihned nebo dle domluvy. Přiveďte kamaráda nebo ho doporučte na tuto pozici a získejte odměnu 3 000 Kč!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Základní

Lokalita:Dobříš
ID inzerátu: 3869359     Vloženo: 01.05.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí