Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Chrudim >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista/ka prodeje energií od ČEZ - Chrudim

více o nabídce >>

Aktuálně rozšiřujeme portfolio našich služeb, a proto hledáme nové tváře, které vyřeší přání našich klientů v segmentu energetiky (elektřina, plyn). Budete mít možnost starat se o klienty společnosti ČEZ, poskytovat jim základní servis na pobočkách České pošty (převod elektroměru, navýšení/snížení jističe, změny tarifu) a hledat nové obchodní příležitosti.
Co bude Vaším úkolem?
*Vyřizování klientských požadavků na přepážce a po telefonu. *Poradenství pro klienty, organizace schůzek s klienty. *Příprava a realizace schůzek (modelace, kalkulace, řešení). *Vyhledávání nových prodejních kanálů a aktivní oslovování nových klientů. *Sběr a zpracování obchodních tipů od kolegů a kolegyň z ostatních pošt. *Řešení případných reklamací. *Reporting a administrativa spojená s uzavřením obchodu. *Nástup dle dohody, zaškolení probíhá 1 měsíc v jiném městě než je místo pracoviště (obvykle školící středisko Praha, Plzeň nebo Pardubice)
Rádi se s Vámi potkáme, pokud:
*Máte klienta na prvním místě – umíte mu naslouchat a dobře poradit. *Jste obchodníkem tělem i duší. *Máte minimálně SŠ vzdělání s maturitou. *Máte kladný vztah k počítačům a technologiím (práce v CRM). *Spolehlivost řadíte mezi své silné stránky. *Máte aktivní ŘP sk. B a jste ochoten cestovat v rámci regionu.
Na co se můžete těšit:
*Mzda: 30.000 Kč – 45.000 Kč *Nejvyšší možná částka vaší mzdy je včetně bonusů a je přímo závislá na vašem výkonu a při plnění veškeré agendy. *Zajímavou práci, při které uvidíte své výsledky. *Školení, během kterého Vás naučíme vše potřebné. *Motivační finanční ohodnocení odvíjející se od Vašich výsledků. *5 týdnů dovolené. *Stravenky v hodnotě 100 Kč. *Možnost vstoupit do programu MultiSport. *Příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění, zvýhodněné mobilní tarify pro Vás a Vaše blízké aj. *Příspěvek na dětské tábory. *Možnost odpočinku v našich rekreačních zařízeních.
Pracovní doba:
*Otevírací doba pro klienty je: Pondělí a středa 9-12h, 12,30-17h Úterý, čtvrtek, pátek 9-15h *Pracovní doba je v rozsahu 8,30-17,30h, případně 8,30-15,30h
Místo pracoviště:
*Pošta Chrudim Pracuje s námi na správné adrese!
V tomto inzerátu jsou psány osoby v mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup České pošty, s.p. k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Chrudim
ID inzerátu: 4397435     Vloženo: 16.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí