Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Cheb >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovníci restaurace - Kuchař

více o nabídce >>

Do restaurace na náměstí v Chebu hledáme kolegu na pozici KUCHAŘE - rozhodně se vyplatí podívat na náš Instagram bagellounge_cheb - tam se můžeš podívat co všechno u nás najdeš! Nyní dokonce u nás připravujeme jídla podle Radka Kašpárka - českého Michellinského šéfkuchaře! A to jen tak někde není co si budeme..! Hledáme právě tebe .. Pokud... - Jsi učenlivý - Jsi spolehlivý - Se nebojíš lidí a dokážeš zachovat klidnou hlavu - Ti úsměv během celého dne nedělá problém - Chceš táhnout s námi a dělat lidem den lepší - Chceš potkávat zajímavé lidi a třeba i celebrity ;) Pracujeme v režimu krátký dlouhý týden, směny si vždy měsíc dopředu potvrzujeme, takže žádný překvápka!

Chceme po tobě.. - Zajímat se o to co děláme, chceme měnit stereotyp v obsluze hostů - Aby si znal a věděl co to je týmová práce a dokázal pomáhat svým kolegům - Zodpovědný přístup a férovost - protože FairPlay to je něco na čem stavíme!

Za to jaký jsi určitě makáč... - Nabízíme jídla na směně FOR FREE! - Slevu na účet když přijdeš na jídlo s kamarády nebo třeba s rodinou - Procenta z tržeb a prodejů - Hezké měsíční ohodnocení


Mzda:20 000 - 29 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Základní

Lokalita:Cheb
ID inzerátu: 3635961     Vloženo: 16.09.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí