Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Česká Lípa >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

TECHNIK ZABEZPEČOVACÍHO ZAŘÍZENÍ m/ž

více o nabídce >>

Jsme stabilní, ryze česká společnost, půsopící na trhu v oblasti bezpečnostních služeb již od roku 1991. Služby poskytujeme na území celé České republiky v rámci náhradního plnění. Hodnoty, které v naší společnosti vyznáváme, jsou: služba zákazníkům a spolupráce s dlouhodobě prověřenými a spolehlivými dodavateli. CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE? montáže a opravy elektronických bezpečnostních systémů Provádění záručních a pozáručních servisů zpracování příslušné administrativy

SŠ vzdělání elektrotechnické zakončené maturitou NV 194/2022 Sb. výhodou orientace v slaboproudých systémech kladný vztah k elektrotechnice řidičské oprávnění typu B spolehlivost, odolnost vůči stresu časová flexibilita schopnost pracovat v týmu zájem a ochota se učit stále nové a nové věci a povinnosti vyplývající z této pozice Schopnost vyřešit samostatně zadaný úkol, manuální a technická zručnost, příjemné vystupování.

příležitost pracovat v rodinné firmě a podílet se na jejím rozvoji a budování pozice na trhu práci na HPP a dlouhodobou perspektivu ve stabilní společnosti 33 let na trhu možnost po vzájemné dohodě pracovat na IČO měsíční, roční a věrnostní odměny služební automobil, notebook a mobilní telefon kolektiv lidí, kteří mají stejný cíl, ctíme vstřícné a férové jednání možnost sdílet své zkušenosti a nápady s dalšími kolegy dobrá pověst společnosti a seriózní, korektní jednání viditelné výsledky vlastní práce – moje práce dává smysl smlouvu na dobu určitou (1 rok), kterou v případě oboustranné spokojenosti rádi převedeme na dobu neurčitou :)


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Česká Lípa
ID inzerátu: 4567422     Vloženo: 21.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí