Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Tester mobilních a desktopových aplikací

více o nabídce >>

Do mobilu a na webu surfuje každý, tak proč na to nedostat zaplaceno? Tvým úkolem bude hledat nové chyby a především testovat nové funkcionality!
Jsme MEDDI hub, český softwarový startup zaměřený na digitalizaci zdravotnictví a náš tým bychom rádi rozšířili o testery. Od roku 2016 se věnujeme vývoji a implementaci telemedicínských řešení do zdravotnických systémů. Naším cílem je zefektivňovat a zpřístupňovat poskytování zdravotních služeb v ČR i v zahraničí.
Hledáme nové členy do našeho brněnského týmu. Kanceláře máme v samém srdci Brna. Ze začátku nám stačí, pokud nemáš problém s MS Office (Word, Excel) a dokážeš samostatně řešit zadané úkoly. Všechno další co budeš potřebovat Tě naučíme.

Co bys měl/a na starost?
Testování aplikace: Vaším hlavním úkolem bude testovat aplikaci, abyste zajistili, že funguje tak, jak by měla. Budete testovat různé funkce aplikace, zaznamenávat a hlásit chyby a problémy, které najdete, a navrhovat vylepšení.
Poskytování zpětné vazby: Po testování aplikace budete poskytovat zpětnou vazbu týmu vývojářů a produktovému manažerovi. Tato zpětná vazba by měla být přesná, jasná a konstruktivní, aby mohli vývojáři aplikaci vylepšit.
Testování různých zařízení: Aplikace by měla být testována na různých zařízeních, jako jsou chytré telefony, tablety, notebooky a stolní počítače. Budete muset ověřit, zda aplikace funguje na všech zařízeních správně.
Testování uživatelského rozhraní: Uživatelské rozhraní by mělo být testováno na jednoduchost a přívětivost. Budete muset ověřit, zda aplikace poskytuje uživatelsky přívětivé rozhraní a zda je snadné se v něm pohybovat.

Nabízíme nástupní hodinovou mzdu 180 Kč s možností růstu po zapracování (3 měsíce), neformální prostředí v centru Brna a spoustu dalších výhod.
Pokud tě naše nabídka zaujala, pošli nám životopis a zkus o sobě něco málo napsat. Když se naše představy budou shodovat, moc rádi se s tebou potkáme a probereme vše potřebné osobně.


Mzda:180 Kč/hod.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4577546     Vloženo: 09.04.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí