Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor Školy Populo - pouze pro OZP, až 33 000 Kč

více o nabídce >>

Ve Škole Populo máme velký tým a díky tomu i možnosti nabídnout vhodné pracovní pozice pro osoby se zdravotním omezením. Rádi upravíme pracovní podmínky i rozsah úvazku (čtvrteční, třetinový, poloviční a tříčtvrteční). Aktuálně rozšiřujeme tým lektorů, kteří doučují na naší pobočce v Brně nebo v online prostředí. Doučovat můžete předměty základních a středních škol - matematiku, český jazyk, anglický jazyk, německý jazyk, biologii, chemii, fyziku a další.

- Perfektní znalost předmětů, které chcete doučovat. - Komunikační dovednosti a empatii. - Základní znalost práce na PC. - Schopnost předávat své znalosti, přirozený zájem učit druhé. - Spolupráci s týmem Školy Populo. - Ukončenou střední školu. - Potvrzení statusu OZP pro úpravu vyhovujících pracovních podmínek.

- Ohodnocení až 33 000 Kč měsíčně. - Snadný a transparentní výběr kurzů. - Přátelské prostředí a podporu koordinátorů a metodiků. - Flexibilní plánování lekcí dle vašich časových možností. - Doučování na pobočce na Masarykově ulici nebo v online prostředí. - Dlouhodobou brigádu ke škole nebo k práci.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:5
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4571874     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí