Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník přípravny - zkrácený úvazek - pro OZP

více o nabídce >>

Jsme Teamium, stabilní společnost, která dává šanci hendikepovaným. Je pro nás důležité, aby se u nás naši zaměstnanci cítili dobře, byli bez stresu a proto se snažíme pro ně najít takové uplatnění, které jim bude po všech stránkách vyhovovat. Nyní hledáme kolegu či kolegyni na pozici Pracovníka přípravny z řad OZP. Jsme malé bistro v centru města a naše zákazníky si hýčkáme - připravujeme denně čerstvé obložené pečivo, domácí pomazánky, krémové dezerty. V době oběda pak nabízíme teplé občerstvení v podobě poctivé polévky a jednoduchého hlavního jídla. Kromě toho pravidelně připravujeme malé cateringy. Pokud máte s podobnou prací zkušenosti, je velmi vítána, pokud ne, rádi Vás do všeho zasvětíme a postupně naučíme. Budete mít oporu jak ve vedoucí provozu i vedoucí přípravny. Jak napovídá náš název Teamium, jsme týmový hráči, jsme si navzájem oporou a táhneme za jeden provaz. Zakládáme si na férovém přístupu a dáváme šanci lidem se zdravotním znevýhodněním. Je pro nás důležité, aby se u nás naši zaměstnanci cítili dobře a snažíme se pro ně najít takové uplatnění, které jim bude po všech stránkách vyhovovat.

Koho hledáme? - hledáme šikovného člověka, který rád vaří a do pokrmů vkládá cit a pečlivost. Pracujeme výhradně s čerstvými a kvalitními surovinami a chceme našim hostům nabídnout různorodou nabídku. - budete úzce spolupracovat s vedoucím přípravny a provozním vedoucím bistra. Podílet se na tvorbě nabídky pokrmů, objednávkách zboží a chodu přípravny. - ceníme kreativního ducha, chuť učit se zkoušet nové věci a především nadšení pro dobře odvedenou práci, bez kterého se u nás neobejdete. - požadujeme nadšení pro věc, pečlivost, smysl pro pořádek a čistotu, dobrou organizaci práce, schopnost improvizovat a orientaci v oblasti gastronomie.

Co nabízíme? - smlouva na hlavní pracovní poměr - práce na zkrácený úvazek 4 až 6 hodin denně na dopolední směně (od 7:00) nebo odpolední směně (od 13:00), od pondělí do pátku (víkendy jsou volné) - plat dne zkušeností a schopností mezi 115,- Kč až 120,- Kč/hod. - stravenkový paušál 90 Kč za každou odpracovanou směnu, konzumace v bistru je zdarma - možnost zdarma využít služeb firemního maséra či konzultací s firemním právníkem nebo vlastní psychosociální pracovnicí - individuální přístup, milý kolektiv, přátelská rodinná atmosféra - pracoviště s dobrou dostupností - bistro se nachází v budově Krajského úřadu Jihomoravského kraje na Žerotínově náměstí 3 Tato pozice je vyhrazena pouze pro osoby v invalidním důchodu.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Základní

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4571871     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí