Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Zkušený projekťák needed!

více o nabídce >>

Do party nám chybí kolegyně/kolega na pozici Senior Project Manager, která/ý se postará od A do Z o naše digitální projekty Tvým denním chlebem bude komunikace s vlastním týmem i s klientem, zajištění hladkého průběhu projektu a ohledem na kvalitu a včasné dodání. Budeš plánovat, sestavovat kalkulace, vést evidenci a vše průběžně kontrolovat. Může se stát, že kromě řízení budeš muset někdy zaskočit i v exekutivních činnostech. Zkrátka, tvým úkolem bude, aby projekt běžel tak, jak má, a klient byl maximálně spokojený.

- SŠ a ještě lépe VŠ vzdělání - komunikační schopnosti na vysoké úrovni - praxi s vedením projektů alespoň 2 roky - projektové řízení (scrum apod.) v malíku - MS Office (Jira nás potěší) - dobré organizační schopnosti - angličtina min. B1 - systematičnost, zaměření na detail - důslednost - ochotu se učit a posouvat - radost ze života A pokud hledáš způsoby, jak věci kolem sebe zlepšit nebo zpříjemnit, a neztrácíš humor ani při občasné rutinní práci, jsi pro nás ta pravá/ten pravý :-)

- nástupní plat v rozmezí 40 000–50 000 Kč měsíčně - zajímavou práci - kompletní zaškolení - možnost profesního růstu - prima kolegy - neomezenou dovolenou


Mzda:40 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4571243     Vloženo: 27.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí