Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník úklidu Židenice -13tis. Kč/ měs. - na HPP - pouze pro OZP

více o nabídce >>

Jsme rodinná firma - sociální podnik symetrie. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením. Je pro nás důležitý osobní přístup ke každému zaměstnanci. Hledáme pracovnici pro úklid kanceláří a prodejny v našem provozu půjčovny a prodejny pomůcek. Co budete dělat? Pravidelný úklid svěřených prostor takto : Jde o běžný úklid bez větší fyzické zátěže na 4 hodiny denně - vytírání, luxování, úklid sociálního zařízení, skladu, vynášení košů apod. Dopravní obslužnost: výborná ( tramvají č. 2 nebo 3 na zastávku Kuldova, pak 1 minutu pěšky )

Co po vás požadujeme? - status invalidity 1.-3. stupně - spolehlivost a pečlivost - samostatnost, pozitivní přístup a chuť do práce - smysl pro čistotu a pořádek - příjemný projev a smysl pro týmovou práci

Co nabízíme? - smlouva na hlavní pracovní poměr na 1 rok s možností prodloužení - práce na zkrácený úvazek na 20 hodin týdně od pondělí do pátku od 7.30 o 11.30 hod hodin - mzda 13 000 Kč / měsíc - milý a přátelský kolektv, individuální přístup, přátelská atmosféra - nástup dohodou Tato pozice je vyhrazena POUZE pro osoby v invalidním důchodu.


Mzda:13 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4570110     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí