Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí směny v Burger King Campus

více o nabídce >>

Staň se součástí královské rodiny Burger King Campus, ve které nám záleží na tom nejlepším zákaznickém servisu a jídle z čerstvých surovin. U nás najdeš jistotu, flexibilní plánování směn, stabilní plat, možnost růstu na vyšší pozice a zajímavé benefity! CO TĚ U NÁS ČEKÁ: Důkladný trénink a školení, kde tě naučíme vše, co je třeba; Dohled na hladký chod restaurace, kontrola čistoty i dodržování standardů; Motivace a podpora tvého týmu na směně; Zapojení do každodenního provozu – komunikace s hosty a zajištění toho nejlepšího zákaznického servisu, příprava našich legendární burgerů, zajištění hygieny. Neváhej a přidej se k nám ještě dnes!

HODÍŠ SE K NÁM DO TÝMU, POKUD: Už ti bylo 18 let; Jsi komunikativní, máš týmového ducha a jsi pozitivně naladěn; Záleží ti na tom nejlepším zákaznickém servisu; Máš organizační schopnosti, protože budeš mít na starost hladký chod týmu na směně; Jsi časově flexibilní a nevadí ti vzít směnu navíc, když parťák z týmu onemocní; Nevadí ti poráce na směny; Máš blízký vztah ke gastronomii – pokud máš zkušenosti z fastfoodu, budeme rádi, ale není to podmínkou.

BENEFITY: Flexibilní plánování směn dle tvé potřeby; Možnost zálohy ze mzdy každý měsíc ihned po odpracované směně (po zkušební době); Příplatky za práci o víkendech 10% a svátcích 100%; Přes 1600 Kč čistého ke každé výplatě jako příspěvek na údržbu uniformy; Odměna 5000 Kč za doporučení kamaráda; 25 dní dovolené; Příspěvek 500 Kč na Multisport kartu; Výhody do všech našich značek (Burger King, KFC, Pizza Hut a Starbucks); Jídlo na směně za zvýhodněnou cenu; Placená školení a možnost kariérního postupu; Teambuildingy a zaměstnanecké akce.


Mzda:25 000 - 27 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4566486     Vloženo: 19.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí