Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor/ka skladu - práce 3 dny v týdnu

více o nabídce >>

Co bude náplní vašeho dne ve skladu? - Ve skladu máme uskladněný materiál, vaším úkolem jej bude dle výdejního listu vychystávat pro výrobu. - Zaskladňovat materiál či jej rovnou rozvážet do výroby pomocí paleťáku a retraku. - Součástí práce je i pravidelné inventarizace. - Ukládat zabalené servery na paletu a opáskovat je.

Co od vás očekáváme? - Ovládáte alespoň základy práce s PC. - Umíte logicky přemýšlet, jste precizní a umíte počítat. - Praxe v oboru není nutná, uvítáme i čerstvé absolventy a vše potřebné vás rádi naučíme. - Ochotu naučit se pracovat a řídit VZV. - Práce je vhodná pro muže i ženy.

Co můžeme nabídnout? - Pracovní doba 3 dny v týdnu 12ti hodinové směny (můžeš si vybrat NE-UT nebo ST-PA + 1 pracovní sobota v měsíci) - Měsíční bonus - Nadstandartně hrazené přesčasy - Možnost speciálního osobního ohodnocení manažerem v případě velmi dobrého pracovního výkonu - Půlroční a roční bonusy na základě schváleného budgetu - Čisté pracovní prostředí - Přátelský kolektiv - Pravidelné firemní akce - Závodní kantýna na pracovišti (snídaně, obědy) - Příspěvěk na stravování - Multisport karta za 480 Kč měsíčně - Zvýhodněný zaměstnanecký Vodafone tarif - Dovolená 5 týdnů - Příspěvek na penzijní připojištění - Káva na pracovišti zdarma (různá variace nápojů) - Vzdělání a rozvoj zaměstnance (školení v rámci pracovní doby) - Doprava na pracoviště zdarma


Mzda:26 400 - 29 600 Kč/měs.
Počet míst:5
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4564763     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí