Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchař / Kuchařka ve vegetariánské / veganské kuchyni

více o nabídce >>

Na věku, národnosti, pohlaví, náboženské a sexuální orientaci nezáleží. Záliba ve vegetariánské / veganské kuchyni a kamarádská nátura je k vašemu plusu. Rádi Vás vše potřebné doučíme v rámci workshopu, tak nemějte zbytečné obavy, pokud Vám to jinak v kuchyni jde hladce od ruky. Používáme kvalitní suroviny. Alternativy masných a mléčných produktů si rychle osaháte a zjistíte, že lze perfektně vařit i touto cestou. Směny: pondělí až pátek > střídání po sedmi hodinách > a to buď dopolední (9 - 16h) nebo odpolední (16 - 23h). K naplnění plného úvazku je pak zapotřebí brát ideálně i každou druhou/třetí pracovní sobotu v pracovní době od 14 do 23h. Nástup ihned po zaučení.

- 100% spolehlivost, kolegialitu a dobrou organizaci práce. - Samostatnost, smysl pro pořádek, čistotu a udržování potravin ve skvělé kondici. - Praxe či vzdělání v oboru je jednoznačnou podmínkou. Znalost našeho lokálu je výhodou.

- Práci na HPP v oblíbené a několikrát oceněné restauraci s hudebním klubem a tradicí od roku 2009. - Nástupní plat 30 000 Kč s garancí výrazného navýšení po šesti odpracovaných měsících. - Kamarádský kolektiv, zaměstnanecké benefity, časově flexibilní práci a stabilitu. (I během covidových lockdownů naši zaměstnanci pobírali mzdu, nepropouštěli jsme a společně se těšili, až budeme moci znovu otevřít a realizovat myšlenku našeho podniku.)


Mzda:30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4206195     Vloženo: 05.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí