Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Barmanka / Recepční, 25 000,-Kč Kč čistého

více o nabídce >>

Do týmu hledáme šikovné, komunikativní, důsledné, usměvavé slečny a ženy na pozici RECEPČNÍ-BARMANKA (19-35) na HPP. Baví Vás práce s lidmi a jste komunikativní a reprezentativní typ? Nabízíme zajímavou a příjemnou práci v relaxačním studiu s ubytováním na recepci s barem. Krátký- dlouhý týden. Práce vyžaduje komunikaci s lidmi a to telefonicky i osobně. Vyřizování objednávek. Obsluha hostů. Ubytování hostů. Zodpovědnost za chod směny.

Pozitivně naladěného člověka,reprezentativní typ, milého, přátelského k zákazníkům a kolegům na pracovišti. Samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost a pečlivost. Člověka, kterého práce bude bavit. Ochotu pracovat i o víkendech (na směnách se rádi domluvíme dle Vašich možnosti ke spokojenosti obou stran). Základní znalost anglického jazyka. Dodržování vzájemných dohod. Pro-klientský a empatický přístup.

Dlouhodobou spolupráci na HPP. Velmi příjemné pracovní prostředí pro práci. Milý a přátelský kolektiv zaměstnanců s příjemnou atmosférou na pracovišti. Vstupní zaškolení, které Vás naučí přístup ke klientovi i rezervačnímu systému. Otevřenou a upřímnou komunikaci. Plat 25 000- 27 000,-Kč v čistém .


Mzda:25 000 - 27 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4173263     Vloženo: 23.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí