Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SERVISNÍ PRACOVNÍK, MECHANIK, ELEKTRIKÁŘ

více o nabídce >>

Úklidová společnost hledá SERVISNÍHO TECHNIKA do vlastní dílny v BRNĚ. Co u nás budete dělat?  opravy a údržbu úklidové techniky pro zákazníky i pro vlastní potřebu  vedení záznamů o provedených pracích, revizích, apod.  drobné zámečnické práce, apod.

Od uchazečů očekáváme:  min. výuční list v oboru elektrikář  způsobilost dle Vyhl. č.50/1978 Sb. § 7 nebo 8 podmínkou.  řidičský průkaz sk. B  samostatnost, manuální zručnost a trestní bezúhonnost  zkušenosti v oblasti provádění servisních oprav techniky a menších strojů, opravy úklidové techniky a úklidových strojů výhodou Myslíte si, že splňujete podmínky a jste vhodným uchazečem? Pak neváhejte a zašlete prosím svůj profesní životopis (s údaji týkajícími se způsobilosti k výkonu požadované práce) na uvedený e-mail. Rádi se s Vámi potkáme na osobním pohovoru.

Co vám nabízíme?  stabilitu a zázemí firmy s dlouholetým působením na trhu úklidových prací  práci na hlavní pracovní poměr - plný úvazek  zaučení a možnost zvýšení kvalifikace  zázemí vybavené servisní dílny  mzda od 30.000,-Kč + odměny  pracovní doba: po – pá 7:00 - 15:30 hod. nebo dle dohody (jednosměnný provoz) Podmínky:  nástup dle dohody.  práce vhodná i pro pracovníka s kratší praxí nebo zdatné důchodce


Mzda:30 000 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4097303     Vloženo: 05.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí