Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník v expedici e-shopu s erotickým zbožím

více o nabídce >>

Chcete poznat jak funguje provoz internetového sexshopu? Baví Vás organizovat a vylepšovat? Hledáme posilu našeho týmu do kanceláří a skladu v centru Brna. Budete se podílet na chodu obchodů Vibrátory, nebo Sexshopp. Budete lidem posílat balíčky, které jim při otevření vykouzlí úsměv na tváři. Pokud Vás baví komunikace s lidmi a nezačnete se červenat, když přijde řeč na lechtivější téma, máte trpělivost na opakované dotazy zákazníků, možná jste to právě Vy, koho hledáme! Za co budete zodpovědný/á: – vyřizování objednávek z e-shopů – kontrola přijatých objednávek, tisk faktur, vychystání zboží ze skladu a jeho zabalení do balíčků, předání balíků dopravci – chod menšího skladu vč. příjmu zboží – chod prodejny – obsluha zákazníků, doplňování zboží do vitrín – zákaznická podpora – telefon, e-mail, online chat – vyřizování reklamací – administrativa – řešení reklamací a vratek, objednávání zboží Pokud již víte, co TWIXO dělá, a chcete se stát součástí našeho příběhu, určitě se ozvěte. Napište nám něco o sobě do formuláře a přiložte životopis. Více než životopis nás však zajímá, co jste za člověka, čím jsme Vás zaujali a proč se chcete stát členem našeho týmu.

Čím nás jistě zaujmete: – jste pečlivý/á a dokážete si zorganizovat práci – zvládnete otevřeně komunikovat o erotických pomůckách, sexu a erotice s úplně cizími lidmi – máte příjemné vystupování, pozitivní přístup, trpělivost a empatii – umíte efektivně používat běžné kancelářské programy a internet – ovládáte dobře češtinu (v mluvené i psané formě) – prozákaznickým přístupem (udělám, co mohu a co nemohu, zařídím) – máte základní znalost AJ (výhodou, nikoliv podmínkou)

Co Vám nabízíme: – pestrou a zajímavou pracovní náplň – příjemné nekuřácké prostředí v centru Brna – naučíme tě vše, co budeš k práci potřebovat – prostor pro realizaci vlastních nápadů – přátelský kolektiv – příspěvek na oborové vzdělávání – zaměstnaneckou slevu na zboží – částečně pružná pracovní doba (ranní 7–15:30 hod, odpolední 9:30–18 hod) – nástupní mzdu 20.000 Kč, po zapracování až 30.000 Kč


Mzda:20 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3866882     Vloženo: 24.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí