Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výroba a plánování - částečný úvazek, 130 - 180 Kč/h, možnost home office

více o nabídce >>

Bamboolik je český výrobce látkových plen, doplňků k přebalování a látkových vložek. A pokud to teď čte nějaký chlap, neodcházejte! Jsme výrobní firma a je celkem jedno, jestli plánujete výrobu plen nebo strojních součástek. Procesy jsou všude obdobné.
Chystáme v Bambooliku poměrně razantní organizační změny, které se protnou všemi našimi odděleními a největší dopad budou mít na oddělení výroby. Takže toto oddělení nutně potřebuje posílit.

Náplň práce:

Účast na celém výrobním procesu, od nákupu materiálu, přes jeho rozdělení na jednotlivé dílny, plánování stříhání, šití, převoz mezi dílnami (tady se občas může hodit řidičák mimochodem) a komunikaci s obchodním a marketingovým oddělením.
Pracovní pozici si do začátku představujeme na poloviční úvazek. Rozšíření do budoucna možné bude, pokud budou obě strany pracovněprávního poměru spokojeny :)

Jaký by náš kolega / kolegyně měl být?

Měl by mít smysl pro detail, být takový ten plánovací a organizační typ, mít rád analýzu a práci v systému. Klidně introvert, vlastně si extroverta na tuto pozici moc nedokážeme představit. Pro tuto práci je potřeba dobrá znalost Excelu (jakože ho nepoužíváte jenom v sebeobraně), jsme schopni vás složitější věci naučit, ale základy musíte mít. Pracujeme také v účetním a výrobním systému Pohoda, takže její znalost je výhodou, nikoliv ale podmínkou – tam počítáme, že vás do Pohody hodíme klidně až my :)

Jak už vlastně plyne z předchozího bodu, budete u nás potřebovat analytické a logické myšlení. Pokud jste tedy zaměřeni spíš humanitně, asi tohle nebude pozice úplně pro vás.

Představujeme si, že náš nový kolega nebo kolegyně budou sdílet naše hodnoty. Třeba důraz na zachování výroby v ČR, kooperaci s chráněnými dílnami, upřímnou a otevřenou komunikaci dovnitř i ven.

Znalost angličtiny výhodou, znalost uživatelské práce s PC podmínkou. Ale to je snad už úplně jasné :)

Co nabízíme:

- Cenné zkušenosti z plánování, výroby, z Pohody.
- Flexibilní pracovní doba včetně možnosti práce z domu (po zaučení).
- Služební notebook, pravidelná školení a osobnostní rozvoj.
- A především práci, která dává smysl. Získali jsme ocenění Trendsetter v anketě TOP Odpovědná firma za rok 2019 například, máme několik ocenění Český výrobek, pravidelně nás zmiňují jako příklad odpovědného podnikání. Buďte odpovědní s námi :)


Mzda:130 - 180 Kč/hod.
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3642977     Vloženo: 08.10.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí