Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Šikovný kolega do obchodního týmu, 35 000 - 80 000 Kč

více o nabídce >>

Děláme věci jinak - nejen proto jsme absolutní špička v naší oblasti v ČR. Nabízíme super práci, podmínky i benefity, a Ty můžeš být všeho součástí! Hledáme nového kolegu/kolegyni do Obchodního oddělení, na prodej našich služeb (inzerce pro pracovní portály).

Budeš komunikovat s klienty, kteří nás znají a využívají naše služby (buď zdarma, nebo jsou již platící klienti). Nejedná se o náhodné oslovování cizích firem. Velikou výhodou je, že klienti, které si získáš, pak patří dlouhodobě Tobě. Staráš se o ně, aby měli maximální užitek ze služby. Odměnou pro ně je spokojenost se službou, pro tebe opakovaná odměna. Prodej probíhá většinou přes telefon či email, případně děláme osobní schůzky.

Pokud tě baví obchod, komunikace s klienty, dosahování cílů a tím ovlivňování své odměny a máš prokazatelné zkušenosti s úspěšným obchodováním, těšíme se na tvůj životopis a motivační dopis, případně telefonát.

Potřebujeme aby si byl opravdu dobrý obchodník s prokazatelnými zkušenostmi, aby obchod byl tvou vášní, bavil tě a aby si měl výsledky.

- Prokazatelné zkušenosti z obchodu
- Pokročilé zkušenosti s využíváním počítače
- Komunikativnost
- Pozitivní přístup k životu
- Preferujeme práci na živnostenský list

- Fixní odměna u nás nemá místo. Kdyby ji měl náš (a možná i Tvůj budoucí) kolega obchodník, už by asi dávno odešel. Je ale s námi, jelikož nabízíme zajímavou provizi z prodeje, a to opakovanou!
- Asi 95 % klientů si své objednávky prodlužuje či navyšuje, od jednoho klienta se tedy kupí opakované provize. - - Vytvoříš si tedy stále se zvětšující skupinu klientů (stávající zůstávají, přibývají noví), provize narůstá. Její horní strop nemáme omezený ;-)
- Pokud se do toho pustíš naplno, můžeš mít 40 000 Kč, 60 000 Kč, nebo klidně i 100 000 Kč měsíčně.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3621916     Vloženo: 07.08.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí