Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Web analytik senior s radostí ze života-mzda až 50000,-,stravenky a další benefi

více o nabídce >>

Jsme AdBros. Společně s klienty realizujeme jejich představy v digitálním světě – efektivně, srozumitelně a s dlouhodobou péčí.
Navzdory současné situaci stále rosteme: hledáme novou kolegyni/nového kolegu na pozici Web analytik.

Máš radost ze života. Chce se Ti pracovat v kolektivu mladých a chytrých lidí, kteří nejsou svázáni pravidly veliké korporace. Baví Tě práce v týmu. Moc dobře znáš webové analýzy. Ovládáš Google Analytics, Google Tag Manager a SEO. Máš silné analytické schopnosti a dokážeš se bavit s datovými analytiky. Víš, jak srozumitelně napsat analytickou dokumentaci pro IT. Dokážeš vizualizovat získaná data a odprezentovat je. Když Ti budou chybět data, dokážeš se zeptat, kde leží, a získat je. Výborně si rozumíš s Excelem. Nebojíš si obhájit své názory na základě získaných dat. Nečekáš na zadání, ale jsi iniciátorem změn.

Tým padesáti fajn mladých lidí, kteří spolu rádi pracují. Prostředí, které silně vychází z firemních hodnot a rozvíjení přirozených talentů člověka. Zajímavou práci s možností dalšího osobnostního i profesního rozvoje. Firemní vzdělávání, stravenky nebo třeba multisportka jsou příjemným bonusem navíc.


Mzda:30 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3572363     Vloženo: 24.04.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí