Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista pasivní linky do PARTNERS

více o nabídce >>

Naše mise je jasná: vytvářet takové služby, které převedou složitý svět finančních produktů přehledně a pohodlně na web pro laiky. Ať jde o produktové kalkulačky nebo on-line srovnávače a eShopy cestovního pojištění nebo povinného ručení. Stavíme na zkušenostech a zázemí velké finanční skupiny, a zároveň využíváme nadšení a nápady malé skupiny projekťáků a ajťáků v Praze i Brně. Jsme malý tým s velkým cílem. Každý z nás funguje velmi samostatně a má možnost výrazně ovlivňovat cestu, jakou se vydáme. Proto hledáme zkušené a spolehlivé parťáky, kteří nechtějí jen plnit úkoly, ale vymýšlet řešení a aktivně se podílet na všech projektech naší e-commerce platformy. Specialista pasivní linky - Partners Financial Services, a.s. Přidejte se k nám a staň se součástí našeho klientského servisu. V Partners jsme všichni jeden tým, ten z klientského servisu je dvacetičlenný a tvoří zázemí nejen klientům, ale i poradenské síti. Pokud tě láká pestrá náplň a kariéra ve finančním oboru s velkým potenciálem růstu, ozvi se nám.

Hledáme osobnost plnou energie a nadšení, kterou bude práce bavit! A pokud tě baví komunikace po telefonu, administrace včetně mailování s klienty a jejich poradci. Tak právě tebe hledáme. Ptáš se, co budeš tedy konkrétně dělat? Budeš pracovat pouze s klienty a poradci naší společnosti, takže na druhém konci telefonu nečekají žádní neznámí lidé. Administrativa s interními systémy tě nemine, ale postupy, systémy ti rádi vysvětlíme a naučíme. První dny v novém pracovním prostředí ti zpestří vyškolení supervizoři, kteří mají bohaté zkušenosti se zaškolováním nováčků. Jaké znalosti a dovednosti od tebe očekáváme? Je to práce u PC, takže uživatelská znalost by byla fajn, zbytek už naučíme. Mnohem důležitější je ale chuť pomáhat našim klientům s jejich přáními a dotazy.

A co za to? Kromě moderního a krásného pracovního prostředí, které zahrnuje i relax zónu, máme i další příjemné benefity v podobě stravenek, 1x za týden svačina a oběd zdarma přímo na pracovišti, sick days, MultiSport kartu a další prima benefity. A k tomu určitě krom pravidelné pevné mzdy máš i nárok i na bonusy a osobní ohodnocení. A protože máme dvě centrály v Praze a v Brně, pořádáme pravidelné akce – víkendové teambuildingy, večírky, ale pořádáme i mimo pracovní akce. Zní to dobře? To jsem rádi! Těšíme se na setkání u nás v Brně na centrále. Informace o pozici: Místo pracoviště: Holandská 878/2, Brno - Štýřice Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek Délka pracovního poměru: Na dobu neurčitou Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva, dohoda o pracovní činnosti Plat: 21000 - 25000 Kč/měsíc Benefity: Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Firemní akce, Možnost si napracovat hodiny, Dog-friendly office Požadované vzdělání: Není podmínkou Požadované jazyky: Čeština (Výborná) Zadavatel: Zaměstnavatel Pozice je vhodná pro absolventy. Pozice vhodná pro rodiče na mateřské a rodičovské dovolené.


Mzda:21 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ, OZP
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3548704     Vloženo: 27.01.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí