Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní konzultant

více o nabídce >>

Co bude Vaše práce: Aktivně udržovat a rozvíjet obchodní vztahy s našimi stávajícími i budoucími klienty po telefonu. Navrhovat klientům optimální řešení zaměstnaneckých benefitů a motivaci jejich zaměstnanců. Aktivně rozšiřovat svou klientskou databázi s pomocí kolegů - tvoji klienti budou převážně ze segmentu malých a středních firem (zaměstnavatelé). Nedílnou součástí tvé práce bude i administrativa spojená s uzavíráním smluv.

Koho hledáme: Člověka s příjemným vystupováním a pozitivním vztahem k lidem. Nadšeného člověka s aktivním přístupem. Člověka, který je orientovaný na výsledek. Energickou osobnost s chutí učit se. Zodpovědného a samostatného člověka.

Jak Vás za to odměníme: Fixní plat a provizní systém bez stropu vyplácený měsíčně. Oběd zaplatíš stravenkami plně hrazenými zaměstnavatelem. Myslíme i na zadní kolečka – přispějeme Ti na penzijní připojištění či na životní pojištění. Zaplatíme za Tebe i cestu do práce v podobě ročního kupónu na MHD. Po práci můžeš relaxovat ve wellness, vzít rodinu na dovolenou, sportovat nebo prožít nevšední kulturní zážitek díky benefitnímu programu cafeterie. Odpočívat budeš během 5ti týdnů dovolené. Pracujeme od PO – PÁ s flexibilním začátkem pracovní doby. Pracujeme z pohodlí kanceláře – s klienty komunikuješ telefonicky a emailem. Hned jak k nám nastoupíš, čeká tě školení produktů a všeho, co budeš k úspěchu potřebovat.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Základní

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3447201     Vloženo: 16.09.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí