Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Housekeeping supervisor/ zástupce housekeeping manažerky

více o nabídce >>

Suprvisor - náplň práce: - Dbá na dodržování standardů dle předepsaných manuálů daného hotelu. - Řídí, organizuje a kontroluje práci pokojských na celém středisku Housekeeping. - Zodpovídá za denní kontrolu hostovských pokojů, servisních skladů a chodeb. - Spolupracuje s ostatními středisky k zajištění plynulého chodu hotelu. - Vyřizuje všechny požadavky hostů během jejich pobytu. - Zodpovídá za dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů na středisku. - Asistuje při inventarizaci majetku, inventuře prádla a hostovských doplňků. - Zabezpečuje zásobení příručních skladů čistícími prostředky a potřebami pro hosty.

- Předchozí zkušenosti na obdobné pozici výhodou. - Zkušenosti s vedením týmu a delegováním. - Dobrý time management a odolnost vůči stresu. - Dobré komunikační schopnosti, zodpovědnost, pečlivost. - Znalost AJ na komunikativní úrovni výhodou, nikoliv podmínkou. - Uživatelská znalost práce na PC.

- Dlouhodobou stabilní práci. - Pravidelnou 8 hodinovou pracovní dobu. - Práce na ranní směny. - Zvýhodněné stravování na hotelu. - Příspěvek na cestovné.


Mzda:100 - 105 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Základní

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3237310     Vloženo: 25.03.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí