Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

PRACOVNÍK/CE OBCHODNÍHO PROVOZU - (HM BRANDÝS NAD LABEM) - 27.400kč/měs.

více o nabídce >>

JAKÁ BUDE VAŠE ROLE? Zabezpečujete doplňování veškerého zboží na prodejní plochu. Provádíte základní skladové práce a třídění zboží. Obsluhuje skladovou techniku, jako paletový nebo vysokozdvižný vozík. Podílíte se na vystavování a přestavbě sezónních i standardních prostor. Kontrolujete čerstvost a kvalitu veškerého zboží a dodržujete správnou rotaci. Staráte se o správné cenové označení produktů. Obsluhujete zákazníky na pokladnách i samoobslužných pokladnách. Zajišťuji správný výkup a třídění zálohovaných vratných obalů. Zákazníkům poskytujete prvotřídní servis. Budete pracovat ve směnném provoze - ranní, odpolední, případně i noční, víkendy a svátky.

KOHO HLEDÁME ? rádi komunikujete s lidmi jste samostatní a nevadím vám učit se nové věci jste zodpovědní a důslední ve vykonávání svěřených úkolů praxe v maloobchodě je výhodou ne však podmínku - rádi vás vše naučíme

PROČ U NÁS BUDETE PRACOVAT RÁDI? Od prvního dne získáte slevu 15 % na každý nákup v Tesco Dovolená 5 týdnů (+ další 2 dny volna po 6. letech) Stravenkový paušál v hodnotě 65 Kč vyplácíme ve mzdě Přispíváme na penzijní pojištění po jednom roce Odměna za doporučení nového kolegy Odměna za pracovní výročí Mzda je vždy vyplácena k 10. dni v měsíci Slevy a zvýhodnění u Tesco Mobile Rodina a Tesco Tesco Anděl je charitativní projekt od kolegů pro kolegy v tíživých životních situacích, se kterými si sami nedokážou poradit či jen velmi těžko. Dorovnáváme mateřskou a otcovskou dovolenou do 100 % čisté mzdy. Volno na doprovod prvňáčka do školy Dárkový koš k narození dítěte Volno při adopci nebo osvojení dítěte do pěstounské péče Možnost dodatečného neplaceného rodičovského volna až 18 týdnů Volno v souvislosti s umělým oplodněním Příspěvek na školní potřeby Jiné aktivity zaměřené na děti kolegů, jako Mikulášské besídky apod. Tesco a volný čas (well-being) MultiSport karta za zvýhodněnou cenu včetně možnosti doprovodných karet Občerstvení na pracovišti zdarma a pravidelné "Ovocné středy" Vitamínové balíčky pro všechny kolegy v zimním období Linka opravdové pomoci - odborné poradenství všem kolegům v pracovních i osobních záležitostech Slevy na kulturní akce - hurá do divadla nebo letní scénu! Slevy u cestovních kanceláří - hurá na dovolenou! Kariéra v Tesco Kariérní postup - Nezáleží na tom, zda chcete ve své kariéře stoupat výš, nebo se zlepšovat na své stávající pozici. Máme příležitost k učení pro každého. Interní školení, vzdělávací příručky a rozvojové programy Interní mentoringový program Možnost využít dlouhodobého neplaceného nebo kariérního volna Slevy u partnerů sleva na elektrokola slevy na mobilní telefony a mobilní služby slevy na počítačovou techniku slevy na vzdělávání slevy na bankovní produkty a další benefity, ze kterých si vybere každý kolega! Stačí kliknout na tlačítko odpovědět! OD 1.7.2023 NAVYŠUJEME MZDY VŠEM NAŠIM KOLEGYNÍM A KOLEGŮM NA PROVOZOVNÁCH!


Nástup:09.06.2023 -
Mzda:27 400 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
vzdělání:Základní

Lokalita:Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID inzerátu: 4415994     Vloženo: 09.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí