Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor firemních kurzů sebeobrany a první pomoci SORUDO (Na plný úvazek)

více o nabídce >>

Staňte se lektorem unikátního systému REÁLNÉ sebeobrany z ČR, který už 22 let zachraňuje životy a probouzí v lidech hrdinství u nás i v zahraničí. Získejte práci, která vás bude skutečně bavit - Hledáme lektory pro vedení kurzů pro firmy a školení lokálních seminářů. Najdete nás už v několika městech, ale jsme stále na zlomku potenciálu. Chtěli bychom mít lektory v každém kraji, případně otevřít kluby v každém městě nad 20.000 obyvatel. Můžete nám s tím pomoci právě vy. I kdyby ne jako lektor, třeba nám pomůžete jinak, neváhejte nás kontaktovat. Co to pro Vás znamená: Full Time = školíte 3- 4 kurzy týdně ve vašem regionu Předávejte svoje dovednosti a zkušenosti a pomozte nám tak zachraňovat a ochraňovat holky, děti a slabší v ČR i ve světě! Více se dozvíte na webu.

Co budeme po vás chtít? - Budete muset projít náročným výcvikem Výcvik proběhne buď formou kempu / kempů nebo prodloužených víkendů. Společně se domluvíme. - Budeme chtít, abyste trénovali dál Není nutné, abyste čekali rok, než si svůj první klub nebo než odkškolíte první kurz, ale chceme, abyste počítali s tím, že je to pouze začátek. Budeme chtít abyste i nadále trénovali jak sami, tak s námi. Pravidelně si Vás přezkoušíme. :) - Pravidelné tréninky s šéf lektorem a ostatními lektory z celého světa Každý týden trénujeme pod vedením šéf instruktora Petra Moučky - někteří na offline tréninku s námi v Hradci, někteří online. Můžete si tak nejen prohloubit svoje schopnosti, ale i soutěžit s ostatními lektory napříč republikou a světem (Brazílie, Keňa, Mexiko)

Co vám nabízíme? - Pouze školíte Kurzy prodáme a zkoordinujeme - takže na vás už jen bude dorazit na místo a trénovat. Vám nic nestojí v cestě a soustředíte se pouze na podání perfektního lektorského výkonu. - Nadstandardní odměna Dostanete zaplaceno jako profesionál, nikoliv jako lektor který to má jako koníček. Jako lektoru u nás dostanete odměnu 45 000 Kč měsíčně. - Výcvik ZDARMA Naši lektoři projdou výcvikem v hodnotě 50.000,-Kč zdarma. - Firemní auto Budete mít k dispozici firemní auto i pro osobní účely. - 3-4 denní pracovní týden S námi budete mít dost času na rodinu / odpočinek / nebo svůj další růst! - Spolupráce na HPP nebo IČO A mnohem více... (viz náš web)


Mzda:45 000 - 55 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4369909     Vloženo: 31.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí