Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ústí nad Labem >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Laborant/ka – obor mikrotechnologie (práce v Drážďanech)

více o nabídce >>

Pracovní pozice: Laborant/ka – obor mikrotechnologie Místo výkonu práce: Drážďany Jsi energická osobnost s nadšením pro technologie, se zkušenosti s obsluhou strojů a chceš se podílet na vytváření digitální budoucnosti? Pak jsi tu správně! Pro našeho zákazníka, světovou jedničku oblasti vývoje a výroby mikrokonektorů pro čipové karty, hledáme nové kolegy na plný úvazek. VHODNÉ I PRO ŠIKOVNÉ ABSOLVENTY – KVALITNÍ PLÁN ZAPRACOVÁNÍ – ZAUČÍME VÁS !!! Vaše úkoly: · Vstupní a výstupní kontrola materiálu · Procesní příprava (také práce s chemikáliemi, fyzicky nenáročná) · Pravidelná kontrola výrobního procesu a jeho dokumentace · Provádění příslušných metod měření a testování · Čistící a údržbová činnost · Kontrola kvality, analýza chyb, práce s mikroskopem.

· Odborné vzdělání v technickém nebo chemickém oboru, popř. odpovídající praxe · Samostatný, zodpovědný způsob práce · Týmového ducha, proaktivní přístup · Komunikativní němčina · Ochotu pracovat na směny (2-směnný provoz).

• Mzda cca. 2 000 eur/měsíc čistého dle kvalifikace a zkušeností • Příjemná pracovní atmosféra, týmové eventy • Ovoce a nápoje na pracovišti, příspěvek na stravování, vlastní fitness • Příspěvek na důchodové pojištění • Školkovné a další atraktivní benefity • Ubytování hrazeno zaměstnavatelem. Všechny administrativní a relokační úkony za Vás zařídíme!


Mzda:2 800 - 3 000 EUR/měs.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Ústí nad Labem
ID inzerátu: 4222819     Vloženo: 14.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí