Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Trutnov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchařka/kuchař v TOP horské lokalitě

více o nabídce >>

CO VÁS ČEKÁ? * Vaření hotovek a polévek z české i sousední kuchyně během otevřené restaurace. * Spolupráce a efektivní komunikace s dalšími kolegy v kuchyni. * Udržování čistého prostředí okolo sebe. * Po dlouhých letech u nás skončil šikovný kuchař, který vytvořil určitý standard. * Tento standard chceme opět nasadit => praxe v oboru a týmu velkou výhodou. * Chata je pod sjezdovkou, proto je v zimních měsících turisticky velmi vytížená. ***ZKUŠEBNÍ DOBA 2 MĚSÍCE, POTOM HPP***

JAKÉ DOVEDNOSTI NEBO ZKUŠENOSTI BYSTE MĚL/A MÍT? * Praxe v oboru a týmová spolupráce velkou výhodou. * Jako osobnost byste měl/a být komunikativní (v kuchyni nebudete sám/a) a mít smysl pro pořádek. * Být stabilní, psychicky odolná/ý a spolehlivá/ý je pro dlouhodobou udržitelnost podmínkou. * Mít chuť do zlepšování chutí a dotahovat své pokrmy do konce. * Vaření Vás zkrátka MUSÍ bavit! VÝHODOU BUDE, POKUD BUDETE UMĚT: * Obsluha konvektomatu, práce s holdomatem, grilem, soft-skills pro prosazování vlastních kreativních nápadů a sestavování menu.

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT? * Útulné prostředí v konceptu krkonošské chaty umístěného do výborné lokality. * Rodinný podnik na Vás neklade takový tlak, jako hvězdičkové hotely. * To by však nemělo ovlivnit Váš stabilní přístup k práci. * Pokud si sedneme a budete sdílet náš koncept i hodnoty při poctivém fungování individuální odměny z tržby. * občerstvení ZDARMA * ubytování ZDARMA VÍCE NA NAŠICH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH "VAŠE VIKTORKA" NEBO WEBU.


Nástup:01.07.2023 - 31.08.2023
Mzda:150 - 250 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Důchodce, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny

Lokalita:Trutnov
ID inzerátu: 4397162     Vloženo: 16.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí