Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Přerov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

STRÁŽNÝ/VRÁTNÝ - PŘEROV - ZKRÁCENÝ ÚVAZEK - VHODNÉ PRO OZP!

více o nabídce >>

Pro pracoviště v Přerově, hledáme vhodné uchazeče na pozici Vrátný/Strážný - pár směn v měsíci, záskoky za dovolené, nemoc či jiné mimořádné události. Náplň práce: - Kontrola vozů a kamionů - fyzická zátěž! - Evidence osob - Administrativa a práce na PC - Kontrola materiálu - práce s dokumenty - Komunikace napříč společností - Obchůzka - cca 30 min. vnitřní i venkovní prostory za každého počasí! Směny: 6.00 - 18.00 a 18.00 - 6.00 hod.

- Čistý výpis z rejstříku trestů - HPP - zkrácený úvazek - Flexibilita, komunikativnost a schopnost reagovat na mimořádné situace - Dobrá fyzická a psychická zdatnost - Uživatelská znalost PC - Výhodou bude pokud máte: - Profesní kvalifikace 68-008-E "Strážný" - Zkušenosti z oblasti fyzické ostrahy včetně ovládání EZS a EPS

- Zázemí a stabilitu nadnárodní společnosti - Nástup možný IHNED - Pravidelná výplata mzdy vždy nejpozději do 15.v měsíci - Kompletní uniforma zdarma - Příspěvek na reprezentaci - Profesní kvalifikace strážného - hrazena zaměstnavatelem - VIP sleva na produkty Datart - Sleva na divadelní představení - Výhodný tarif O2 Family i pro rodinné příslušníky - Výhodné pojištění odpovědnosti za škody !Pozice je vhodná i pro invalidní důchodce bez omezení pohybového aparátu! Zaujala Vás naše nabídka? Tak neváhejte a zašlete nám svůj životopis.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:OZP

Lokalita:Přerov
ID inzerátu: 4571853     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí