Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

HOSTESKA/ASISTENTKA - BEAUTY EVENTY - AŽ 180,- KČ/HOD. PRAHA

více o nabídce >>

Reklamní společnost přijme pro beauty eventy v obchodních centrech v Praze hostesky a asistenty. Náplní práce je zajištění prezentací, komunikace se zákazníky, představení nových produktů, jednoduchá administrativa, rozdávání reklamního materiálu a drobných dárků, poradenství. Obchodní centra - Westfield Chodov, OC Smíchov, Centrum Černý Most a další. Pracovní dny je možné sjednat dle možností brigádníka, lze volit ranní směny od 9.00 do 15.00 hodin, nebo odpolední směny od 15.00 do 21.00 hodin, případně také víkendy dle domluvy. Profesionální zaškolení zajistíme. Pokud Vás nabídka zaujala zašlete životopis.

Spolehlivost, dochvilnost, odpovědný přístup. Velmi dobré komunikační a prezentační schopnosti. Flexibilitu minimálně dva dny v týdnu. Zkušenosti s reklamou vítáme.

Možnost vlastního plánování pracovních dní. Zaškolení, odborné vedení. Výborné finanční ohodnocení, odměny, benefity. Výplata ihned po skončení směny. Možnost profesionálního růstu. Firemní oblečení, občerstvení na pracovišti.


Mzda:160 - 180 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4108333     Vloženo: 19.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí