Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

nabízíme pozici pomocný vedoucí na vodáckém táboře

více o nabídce >>

Instruktoři nebo instruktorky, nabízíme vám pozici pomocného vedoucího na vodáckém táboře v termínu 18.7 -24.7.2021. Již 5 let jezdíme s dětmi do Polska k romantické říčce ve které je po kolena vody (žádné jezy ani splavy), břehy lemují borovicové háje. Máme nafukovací kánoje, děti dostanou vodáckou výstroj, spí se ve stanech. Vše máme zajištěné, připravené, stačí se jen přidat. Jedinou podmínkou je řidičský průkaz a zkušenost s řízením osobního auta. Jednoho vedoucího vezmeme i bez řidičského průkazu. Jelikož nám covid 19 komplikuje situaci, může se stát, že tábor proběhne ve stejném termínu na území ČR.
Pokud nechceš pod stan, můžeme ti nabídnout jeden srpnový termín, kdy s dětmi jezdíme v okolí Zlína na nádrže (žádné řeky) a učíme je základům vodáctví. Jedná se o příměstský tábor, kdy děti spí doma. Pomocný instruktor nepotřebuje řidičský průkaz. Zajišťujeme stravování, pitný režim pro děti a instruktory. Práce pomocného instruktora spočívá v přípravách her a programu, který je již vymyšlen. Instruktor dohlíží a aktivně se účastní celého programu . Za tuto činnost je instruktor na konci tábora finančně odměněn.

Instruktora nad 20 let s řidičským průkazem B , uvítáme vlastní auto (není podmínkou), kladný vztah k dětem a aktivní pomoc s organizováním programu

Pohodovou práci v dětském kolektivu, spoustu koupání a her. Výplata hned po skončení tábora


Nástup:18.07.2021 - 24.07.2021
Mzda:3 500 - 4 100 Kč/Úkol
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 3856374     Vloženo: 19.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí