Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Trutnov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Instruktor lyžování/ snowboardu

více o nabídce >>

Jsme nejlepší škola ve Špindlu. Nejsme továrna na oblouky, fungujeme jako parťáci pro naše klienty, kterým díky lekcím lyžování, snowboardu, běžek nebo i skialpů zpříjemňujeme pobyt, rozšiřujeme dovednosti i znalosti. Není to tedy jen o učení, je to o komunikaci, spolehlivosti, spolehnutí se, vytvoření atmosféry, ve které se klient bude cítit dobře, poznání toho, co který klient vyžaduje a co ne. Tohle se člověk nenaučí během jedné sezony, ale budeme rádi, když se to naučit chtít budeš. Rádi předáme své zkušenosti a rádi tě vezmeme do naší opičí party. Potřebujeme ale, abys měl/a o práci s klienty zájem a nebylo to jen něco, čím si vyděláš na další večerní kalbu. Hledáme nové opičáky - instruktory lyžování, pokud k tomu budeš jezdit i na snb, je to plus, ale ne podmínka. Našimi klienty jsou turisté víceméně z celé Evropy, plus samozřejmě i Češi. Více se učí lyže, ale většina našich instruktorů učí oboje. Většina našich instrů je s námi dlouhé roky. To nás zavazuje k tomu na škole pořád pracovat a zároveň je to pro nás (a třeba i pro tebe) známka toho, že to u nás funguje dobře.

- jsi dobrý lyžař a chceš se dál rozvíjet - komunikuješ v angličtině nebo v němčině, případně v dalším jazyce - máš zkušenosti s prací s klienty, ať už přímo ve ski/snb lekcích, jako trenér ve sportovním kroužku, lektor na táborech, instruktor na vodě nebo máš zkušenosti z prací v cestovním ruchu a pod. - nebojíš se komunikovat, organizovat, rád/a si povídáš i s lidmi, které neznáš - umíš pracovat jak s dospělými, tak s dětmi - dochvilnost, spolehlivost - bez toho by to nefungovalo - miluješ hory a rád/a jsi v partě podobných nadšenců - nejsi brumla, který hledá na všem problémy místo řešení - láká tě být v zimě na horách víc než ve městě a říkáš si, co je tohle za opičí partu, ty chci poznat

- práci v nejlepší škole ve Špindlu. Ano, máme několik pravidel, ale nepoužíváme rákosky a tresty k jejich vymáhání. Pokud k nám zapadneš, nebude to nic, co by ti bylo proti srsti - zimu ve Špindlu. VE ŠPINDLU! - skipass - fakt skvělé nové mundúry od Picture - ubytování pár minut od sjezdovky - slevy na oběd - slevy na partnerské produkty - plat od 300 Kč/ h podle zkušeností - partu, se kterou můžeš v době volna vyrazit na sáňky, freeride, skialpy nebo jen tak pobýt na naší chill out půdě Na vše ostatní se klidně ptej :)


Nástup:25.12.2021 - 31.03.2022
Mzda:300 - 400 Kč/hod.
Počet míst:5

Lokalita:Vrchlabí
ID inzerátu: 4034876     Vloženo: 15.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí