Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Trutnov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Instruktor lyžování a snowboardingu/ Krkonoše/ 180-350 Kč/ hod

více o nabídce >>

Užít si zimu na horách, dělat co tě baví a ještě si při tom vydělat? ANO, tady v Jankách to jde ;o) Naše rodinná lyžařská škola Ski centrum Šafář v Janských Lázních a ve Svobodě nad Úpou hledá nové šikovné a pohodové brigádníky do týmu na celou zimní sezónu.

základní lyžařské a snowboardové dovednosti znalost alespoň jednoho jazyka na komunikativní úrovni (Aj, Nj, popřípadě komunikace v polštině velkou výhodou!!!) platné licenční vzdělání (popř. zajistíme akreditovaný kurz s finanční dotací) časovou flexibilitu pozitivní vztah k práci s dětmi chuť na sobě pracovat a vzdělávat se i v oblasti rozšíření jazykových znalostí příjemné vystupování a komunikativnost

*) NÁSTUPNÍ PLAT od 180 - 350 Kč/hod (dle výše licence, praxe a jazykových znalostí) + provizní odměny *)pracovní poměr brigádně *) firemní benefity: *přispějeme ti finanční dotací na licenční kurz s akreditací MŠMT *vlastní skipas *dotované ubytování *večerní lyžování a pravidelné tréninky našeho týmu instruktorů *služební oblečení s Gore-Tex membránou *slevy na nákup nových lyží a prken zn.FISCHER a LUSTI *využití test centra lyží FISCHER (modely lyží 2019/20)


Mzda:180 - 350 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Trutnov
ID inzerátu: 3528493     Vloženo: 03.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí