Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník - fyzikální simulace

více o nabídce >>

Do týmů zabývajících se vývojem lékařských přístrojů hledáme posilu na multifyzikální simulace. Vzhledem k pestrosti našeho produktového portfolia, zahrnují naše simulační úlohy problémy z různých oblastí fyziky jako např.: šíření světelného (zejména pak laserového) záření, simulace rozložení elektromagnetického pole (nízko- i vysokofrekvenčního), modelování šíření akustických vln, simulace interakce záření (světelného, elektromagnetického, akustického,...) a lidské tkáně. Pozice je ideální pro studenty VŠ, kteří již s multifyzikálními simulacemi mají zkušenosti. Čemu se u nás budeš věnovat: Od raných fází projektu budeš pomocí simulací pomáhat projektovým týmům v chápání fyzikálních principů jednotlivých terapií, v hledání optimálních řešení konstrukce produktů a v ladění jejich klinických účinků. Spolupracovat s kolegy v rámci týmů, které se skládají z vývojářů elektroniky a mechaniky, testerů, programátorů firmwaru a dalších specializací. Zapojíš se do testování prototypů našich produktů.

Budeme si rozumět, pokud máš: Zkušenosti s fyzikálními simulacemi, ideálně pomocí programu COMSOL. Chuť učit se nové věci. Již ukončené bakalářské vzdělání je výhodou. Dobré komunikační schopnosti, protože budeš pracovat v týmu. Znalost anglického jazyka alespoň na úrovni čtení a psaní technické dokumentace.

Co Ti můžeme nabídnout: Dlouhodobou brigádu s výhledem práce na HPP. Pružnou pracovní dobu. Být u zrodu nových technologií pro medicínu. Práci v malém týmu zaměřeném na produkt. Skvělé kolegy a přátelskou atmosféru na pracovišti. Zázemí nejmodernějšího vývojového centra. Podporu v osobním vývoji. Výbornou dopravní dostupnost (MHD, parkování pro zaměstnance).


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 3855095     Vloženo: 14.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí