Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka dětského kroužku bojových sportů a sebeobrany, 220-300,- Kč/lekce

více o nabídce >>

Přijmeme parťáka pro děti, který má zkušenosti v některém z bojových sportů nebo sebeobrany. Chceme, aby se děti naučily, jak se lze bránit, pokud na ně doráží starší nebo větší člověk. Aby uměly správně padat, udělat kotoul, získaly ohebné tělo, vytrvalost a zvýšily svou kondici. A také aby se dozvěděly něco z filozofie těchto sportů. Zvládneš to s partou školáků? Pokud ano, tak na nic nečekej a ozvi se nám. STAŇ SE LEKTOREM/LEKTORKOU kroužků BOJOVÉ SPORTY A SEBEOBRANA. Můžeš učit jednou týdně, v určený den a čas, šedesát minut. Můžeš si vybrat lokalitu dle Tvého časového rozvrhu. Spolupráci nabízíme na celý školní rok.

Co bys měl/a nabídnout Ty nám: - věk 18+; - trestní bezúhonnost; - zodpovědnost a spolehlivost (bez toho to u nás nemůže fungovat); - tělesnou i psychickou odolnost (děti jsou akční, chce to výdrž).

Co můžeme nabídnout my Tobě: - smlouvu na DPP nebo ŽL; - volbu dní, místa i času práce podle Tvých možností; - zdarma akreditovaná školení MŠMT, vč. pedagogického minima; - mzdu 220 až 300 Kč/lekce; - bohatou praxi s dětmi. Jako bonus za dobrou práci získáš partu prcků, kteří se na Tebe budou moc těšit, uznání spokojených rodičů a naše reference pro Tvého budoucího zaměstnavatele, či potvrzení o praxi pro Tvé další studium. Přidej se k našemu nadšenému týmu a zažij super brigádu, na kterou budeš dlouhé roky vzpomínat. :-) Spojíme se s Tebou obratem! Tým Kroužky. P.S.: Pokud bojové sporty zrovna nejsou Tvoje hobby, můžeš u nás vést i kroužek vědecký, hudební či sportovní.


Nástup:26.09.2022 - 15.05.2023
Mzda:220 - 300 Kč/hod.
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4208977     Vloženo: 12.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí