Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hostesky a promotéři pro podporu sezónního prodeje značkových módních doplňků

více o nabídce >>

Máme super brigádu před pro široký tým hostesek a promotérů. Pro listopad a prosinec 2018 nabízíme nonstop brigádnickou možnost pro předvánoční podporu prodeje značkových módních doplňků ve dvou obchodních centrech Praha 9 Černý Most a Praha 4 Chodov. Těžištěm práce bude komunikace s návštěvníky obchodních center, předání informací k vystaveným značkovým zimním módním doplňkům s cílem vzbudit zájem. Pracovní doba bude s největší pravděpodobností od 11-19, ale může být upravena v souladu s návštěvností prodejní pasáže. Konkrétní dny a nastavení si volíte dle svých časových možností. Start 10.11.2018, ukončení koncem roku 2018 anebo během ledna 2019. Stačí i pokud máte zájem např. jen o dvě směny týdně, pracovat se bude všechny všední dny i víkendy. V případě zájmu zašlete svůj profesní strukturovaný životopis včetně fota na uvedenou emailovou adresu a do předmětu uveďte „Předvánoční hostesing Praha“. Na odpovědi bez životopisu s Vaší aktuální fotografií nebude brán zřetel. Odpovědí na tento inzerát souhlasím s tím, že mé CV bude uchováno v zabezpečené databázi firmy pro další využití pro případ nabídky nové práce.

• vstřícné a milé vystupování zaměřené na potřeby zákazníka • reprezentativní vzhled a výborné komunikační schopnosti • plné pracovní nasazení • spolehlivost a odpovědnost • zkušenosti s obdobnou prací v pozicích promotér, hosteska, prodejní asistence, apod.

• dobře ohodnocenou dvouměsíční stabilní brigádu s hodinovou sazbou včetně výkonnostních bonusů 135,- Kč • příjemné pracovní prostředí • v případě oboustranné spokojenosti nabízíme účast v dalších brigádách • příležitost týmové práce


Nástup:10.11.2018 - 13.01.2019
Mzda:135 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 3037504     Vloženo: 17.10.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí