Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 7 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka dětského kroužku o zvířatech, 500,- Kč/lekce, nástup leden 2020

více o nabídce >>

Do naší lektorské a metodické party přijmeme lektora pro kroužek o zvířatech. Pokud jsi přesvědčen, že práce s dětmi má smysl a k tomu máš i vztah k říši zvířat, pak jsi teď na správném místě. Dostaneš od nás stručný program pro náplň kroužku. Budeš mít tedy osnovu a můžeš dát prostor svým znalostem a své kreativitě. Zázemím pro Tebe budou zkušení kolegové. Jako bonus za dobrou práci získáš partu prcků, kteří se na Tebe budou moc těšit, uznání spokojených rodičů a naše reference pro Tvého budoucího zaměstnavatele, či potvrzení o praxi pro Tvé další studium. Přidej se k našemu nadšenému týmu a zažij super brigádu, na kterou budeš dlouhé roky vzpomínat. :-) Spojíme se s Tebou obratem! Tým Kroužky.

Co bys měl/a nabídnout Ty nám: - věk 18+; - trestní bezúhonnost; - zodpovědnost a spolehlivost (bez toho to u nás nemůže fungovat); - tělesnou i psychickou odolnost (děti jsou akční, chce to výdrž).

Co můžeme nabídnou my Tobě: - smlouvu na DPP nebo ŽL; - volbu dní, místa i času práce podle tvých možností; - mzdu 500 Kč/lekce; - zdarma akreditovaná školení MŠMT, vč.pedagogického minima; - spolupráci na celý školní rok; - pomůcky i metodiky ke kroužku; - bohatou praxi s dětmi. Jako bonus za dobrou práci získáš partu prcků, kteří se na Tebe budou moc těšit, uznání spokojených rodičů a naše reference pro Tvého budoucího zaměstnavatele, či potvrzení o praxi pro Tvé další studium. Přidej se k našemu nadšenému týmu a zažij super brigádu, na kterou budeš dlouhé roky vzpomínat. :-) Spojíme se s Tebou obratem! Tým Kroužky.


Nástup:06.01.2020 - 30.06.2020
Mzda:250 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3535191     Vloženo: 12.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí