Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 7 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Logoped/ka nebo lektor/ka s logopedickou praxí, 250,- Kč/hodina

více o nabídce >>

Přijmeme logopeda/ku pro MŠ v části Praha Krč. Den pro logopedii je každé úterý od 15.00 hod. Jde o práci individuální, tzn. jedno dítě na cca 15 min. Aktuální počet nyní přihlášených dětí je pět. Počet dětí se může v průběhu školního roku měnit. Pokud již jsi logoped/ka nebo máš zkušenosti, např. jako asistent/ka pedagoga, a už jsi přišel/a v praxi k učení dětí správné výslovnosti, dovedeš poznat v čem je u dítěte "zakopaný pes" a baví Tě dětem pomáhat v nápravě řeči, pak je tato práce právě pro Tebe.

Co by jsi měl/a nabídnout Ty nám: věk 18+; trestní bezúhonnost; zodpovědnost a spolehlivost; tělesnou i psychickou odolnost (děti jsou akční, chce to výdrž).

Co Ti můžeme nabídnou: smlouvu na DPP nebo ŽL; zdarma akreditovaná školení MŠMT, vč. pedagogického minima; mzdu 200,- Kč/hodina; bohatou praxi s dětmi. Jako bonus za dobrou práci získáš partu prcků, kteří se na Tebe budou moc těšit, uznání spokojených rodičů a naše reference pro Tvého budoucího zaměstnavatele, či potvrzení o praxi pro Tvé další studium. Přidej se k našemu týmu a zažij smysluplnou práci. Ozveme se Ti obratem! Tým Kroužky


Nástup:14.10.2019 - 30.06.2020
Mzda:250 - 300 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3472369     Vloženo: 10.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí